Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Naprosto unikátní počin, pravděpodobně nejlepší sportovní dokument co jsem za poslední dobu viděl. Netflix dokumenty umí, seriály taky a filmy by vůbec neměl dělat...bohužel! Skvěle vyprávěná kariéra a život člověka který změnil moderní fotbal. Spousta materiálu nejen z fotbalu ale také z jeho soukromí a rodiny. On byl jeden z důvodu proč jsme všichni začali jako kluci hrát fotbal. Dokument jsem si parádně užil a oproti dokumentu o Arniem, zde není jen několikahodinové chválení do nebes ale reálné vyprávění kde jsou nejen vítězství ale i pády a ukazuje se že David je poměrně plachý a skromný člověk který nejen miluje fotbal ale hlavně svou rodinu! Značka Beckham zde bude napořád! Doporučuji 5 hvězd!

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Vlastně jsem v kině dostal to co jsem čekal a možná ještě víc, prezidentská taškařice se vším všudy. Tonda Blaník si nás stejně jednou všechny koupí s Lenkou a Žížalou. Škoda že nekandidoval na prezidenta taky, můj hlas má. Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí vy č**áci!!!

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Vím že komedií na tohle téma bylo už spoustu, ale mě tenhle film potěšil a musel jsem si ho pustit znovu, otázka je jaký by byl bez Emilie Clarke, kterou známe spíše z Hry o trůny, tady je roztomilá a vlastně všechnu pozornost ztrhla na sebe, tenhle film prostě vždycky zlepší náladu.

plakát

Já, legenda (2007) 

Nápad dobrý, do děje mě to vtáhlo a napjatě jsem čekal co z toho bude a konec byl vlastně hrozně slabý, díky Willovi je to koukatelný...

plakát

Konečně doma (2015) 

Hvězdičku dávám jen proto že animované filmy mám moc rád a většinou mě pobaví, což se tady říci nedá. Příběh nezábavný, doprovázející discotékovou hudbou a Buvané jsou první mimozemšťani který fakt nechci už znovu vidět. Tohle bylo hodně slabý, spíš úplně zbytečný.

plakát

Stážista (2015) 

Vlastně docela milý film, v kterém se zas tak moc neděje. Myslím si že film jako je tento s jiným obsazením by nedostal ani 40%. Tady to funguje i přesto že příběh není žádný tahák ale šarmantní De Niro s roztomilou Hathaway vytvořily příběh který neurazí, možná potěší ale pouštět si ho stále nebudeme. Tři hvězdy mu ale patří.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

No myslím že nápad skvělý, hlavní herci proč ne, ale ztvárnění celého příběhu dělá z jinak akční fantasy klasickou americkou pohádku. Asi už si na to budeme muset zvyknout. Na druhou stranu v kině jsem dostal to co jsem asi čekal, smršť akčních scén, velkolepé efekty takže prostě lepší fantasy.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Pro mě osobně zcela výjmečné výkony téměř neznámých herců Deppa a DiCapria. Příběh je silný, smutný a pravdivý. Mladý DiCaprio zahrál autistu s velkou parádou a doporučuji v originále. A Depp zahrál pocity mladého muže v problematické rodině velmi věrohodně. Film který asi nikdy nebyl a nebude trhákem ale stojí za to vidět.

plakát

Muži v naději (2011) 

Na české poměry a komedie, jsem se velice dobře bavil. Sice se opět jedná o stále dokola řešící se nevěru ale v podání dobrých herců a kdyby ve filmu nebyla smutná pasáž, bylo by to ještě lepší. To by ale nebyl český snímek aby tam nebyl náznak smutného a realného života. Ve filmu úžasně sexy vystupuje Eva Vica Kerekes a herecky mě velmi potěšil Bolek Polívka u nějž mám pocit že hraje skvěle až poslední roky. Jednoznačně pro mě komedie roku 2011.

plakát

Krupiér (1998) 

Velice povedený snímek, který na to jak byl nízkorozpočtový se stal poměrně úspěšným, hlavně pro Clive Owena kterého vystřelil na stříbrné plátno, díky tomu dnes patří k nejobsazovanějším britským hercům. Ve filmu je všechno co potřebujete na příjemný filmový večer.