Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama

Recenze (473)

plakát

Bumerang (1996) 

Velice drsně a syrově zpracovaný příběh se smutným koncem, který patří mezi špičku našich pototalitních filmů.

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 

Místy je to velmi solidní film, avšak zhruba tak z poloviny je to po scénáristické stránce slabší, takže celkem za tři a půl.

plakát

Pravá a levá ruka ďábla (1970) 

Jeden z nejlepších filmů, které kdy tato dvojice vytvořila. Perfektní scénář, výtečné hlášky - prostě a jednoduše jasný plný počet bodíků.

plakát

Trumfové eso (1968) 

Bohužel horší pokračování zdařilého prvního dílu Bůh odpouští, já ne. Největší problém vidím v hlavním představiteli, který se mi místy zdál spíše směšný, než-li zábavný a film tím dějově klesl níže, než by tomu bylo bez této role. Herec jako takový byl v pohodě, ale scénář psaný pro něj byl slabší. Stále se však, i přes zbytečně dlouhou délku, které by velmi prospělo zkrácení, jedná o solidní průměr.

plakát

Bůh odpouští, já ne! (1967) 

Velice zdařilý western s mojí oblíbenou dvojkou, který měl hlavu a patu. Nebýt o něco delší stopáže, což je problém většiny kovbojek, uvažoval bych o plném počtu.

plakát

Řeka čaruje (1945) 

Navzdory vysokému hodnocení zdejších kritiků, kteří dávají čtyři hvězdy, já se domnívám, že děj filmu byl velmi nudný, roztahaný a nic neříkající. Jen díky výborným výkonům a krásné přírodě hodnotím jako podprůměrnou záležitost.

plakát

Kdybych byl tátou (1939) 

Škoda velice divného konce, který nám ukázal, jak nevděčné mohou být některé ženy, avšak jinak velmi zdařilý scénář, skvělé herecké výkony, a proto celkem nadprůměrný kousek.

plakát

Jablíčko se dokoulelo (1977) (TV film) 

Nebýt výborných herců, bylo by to na odpad, takto jsem se zvládl dodívat. Námět byl zajímavý, avšak zpracování katastrofální.

plakát

Profesionálové (2009) (seriál) odpad!

Katastrofální dílo, které se snaží svým názvem lacině vzbudit zájem diváka, ale to je tak asi vše, co tato blbost může nabídnout. Jako již tradičně v posledních letech ubohý scénář, ještě trapnější herci apod.

plakát

Profesionálové z CI5 (1998) (seriál) 

Nastavovaná kaše málokdy chutná dobře a tento případ není výjimkou.