Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 485)

plakát

John Wick 3 (2019) 

Já nechápu, jak dokážou točit takové akční scény. ... GA Cinema

plakát

Moneyball (2011) 

Já teda baseballu moc nerozumím, což se určitě odráží v hodnocení, ale čekal bych alespon menší vysvětlení i pro úplné laiky. Takhle jsem vůbec nevěděl o co jde. Taky nebylo ani moc záběrů na skutečnou hru. Prostě jsem sledoval nějaký skvělý děj postavený nad hrou, kterou jsem nechápal a ani ji neviděl.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Za tu poslední bitvu vy natahovací pakoši. Ale toho pavouka jste si mohli odpustit, ten tam nemá co dělat. ... IMAX 3D

plakát

Velká hra (2017) 

Velmi kvalitně natočený film podle skutečné události. Už úvodní lyžařská část strhla a to opravdu neumí každý.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Těžké soudit. Film při svých 2 hodinách má spoustu momentů, kdy nudí a nějak v půlce jsem málem usnul. To je prostě pro film fatal. Každopádně se tvůrci pokusili o něco, co jinde jen tak neuvidíte. Efekty jsou kvalitní a kýble krve, příšery a Milla celé vizáži jen prospívají. Dokáži si představit, že kdyby trefili podobný humor jak u Deadpoola, tak by se z toho všichni posr*li. Já z toho odvařený nejsem, ale bylo tam něco co se mi líbilo a úplně bych to neshazoval. Nejspíš to strašně podkoply původní negativní recenze, první katastrofální trailer a žalostně slabý marketing. ... MKUH

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Tak pro děti je to hodně nabušená pohádka, ale ne každého dospěláka odvaří. Spíš žasnu nad zpracováním, ale to už se u Pixaru není čemu divit.

plakát

Shazam! (2019) 

Zkombinovat temnější komiks s kvalitními vtípky je fakt dost složité. Tady se jim to povedlo. Zvláštní je, že tu spousta lidí píše, že to bylo cíleno na malé děti, třeba humorem. Zvláštní, že já se tolik bavil, asi mám pořád inteligenci dítěte tedy. Rozhodně lepší než přehláškovaný Deadpool 1. Myslím si ale, že pro dítě, třeba 12ti leté tam byly docela strašidelné scény a ten film byl celkově velkou část v takovém ponurém nádechu. Pak i zápletka s hrdinovou mámou je hodně neobyčejná, kterou v těchto komiksech neznáme. Musím hodnotit kladně, protože se tam spousta věcí stala jinak než běžně a to bohužel u ostatních říct nemůžu. ... IMAX 3D

plakát

Skrytá čísla (2016) 

Moc hezký film. Možná mi přišlo, že zbytečně kladli velký důraz na tři hlavní postavy než na samotný okamžik prvního Američana ve vesmíru a mě to trošku kazilo dojem, protože si nemyslím, že byly opravdu tolik nezbytné. Ale vím kulové a možná by ten film jinak neměl smysl.

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Tohle byl vážně špatný film a to mám tvorbu Bena a Todda opravdu rád. Povedený mě přišel možná jen závěr, kde se mihli původní protagonisté, hádám.