Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (332)

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Tak jsem zase naletěl... Poslední díl jsem viděl 7. Dle recenzích by tohle mělo bejt lepší, hovno leda... Nedávno jsem viděl, jak paní Michelle Rodriguez mluví o tom že je hrozně Marvelovek a je to to stejné. Možná by bylo fajn kdyby se podívala co sama točí už po několikáté za sračku...

plakát

The Price We Pay (2022) 

Dobrý horor, krve by mohlo být ještě víc, ale jinak žádný výhrady nemám. Jinak docela čumím, že v takovým filmu hraje Emile Hirsch.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Hype jak prase zase, přitom to byla dost nuda a nic převratnýho. Hned zas všude napsáno jaká je bomba apod. Hru jsem teda nehrál, takže k tomu nemám nějaký vztah, i když hráč jsem a nějakej gameplay jsem viděl. Ale uvidíme nebudu to zatracovat ještě máme dost dílu před sebou... Jen mě to vynášení do nebes už docela sere... :D Pedro je dobrá volba jen ta Bella mi moc tam nesedí jak už tu dost lidí zmiňovalo, ale třeba se aspoň herecky předvede.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

No nemám slov, pro mě asi opravdu byl Endgame taky end of marvel. Tohle už je fakt nesnesitelný, docela jsem rád že jsem na to nešel do kina. Hroznej sranec....

plakát

Nedokonalí (2022) (seriál) 

Jeden z mála seriálu co jsem dokoukal od netflixu. Oproti tomu, co momentálně se vydává za hrozný kravoviny je to slušnej průměr, ale chápu že to není pro každýho.

plakát

Z nuly hrdinou (2002) 

Dobrá komedie se skvělým soundtrackem. Dj Qualls mi fakt není sympatický, ještěže tam byla Eliza.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Mazec, sice LoLko jsem nikdy nehrál. Jsem věrnej fanoušek Doty, ale tohle je fakt mega pecka. Chvíli jsem si zvykal na animaci, ale jen fakt chvíli. Už aby byla další sérka.

plakát

Grázlové z vidlákova (2012) 

Duo Clayne Crawford  Travis Fimmel fakt nemá chybu měli by ještě něco spolu spáchat. Jinak je to zábavná odreagovačka s dobrými herci.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Velká parádička, Wan se zase překonal. Vyser se na DC a na FF a dopřej nám ještě mnoho podobných zážitků!