Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (1 241)

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Už jsem na tyhle pubertální chujoviny starej.

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Slušnej přírůstek do kategorie psychologickejch thrillerů a traumat ze zajetí. Únosnejch šest dílů, takže nestačí začít nudit.

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Poutavej a hbitej seriál, kterej fakt ani chvilku nenudí. Střídá klaustrofobickej chaos v letadle se šílenou tahanicí na zemi, kde se zachraňuje situace. Idris Elba táhne tenhle spletitej příběh a nemá to chudák kolikrát kvůli přehnanýmu scénáři lehký. Ale s klidem doporučuju, je to za silný čtyři pecky.

plakát

Věznice 77 (2022) 

Španělé si trochu čuchli do své nedávné minulosti a natočili výbornej vězeňskej film. Proměna smířeného hlavního hrdiny v rebela slibovala napínavý finále, který tenhle protisystémovej film nutně potřeboval. Realistický to bylo až běda a Javier Gutiérrez byl tak skvělej, že jsem ho ani nepoznal.

plakát

Láska pod kapotou (2021) 

Jeden by neřekl, jak může být prostředí motokrosových závodů současně zajímavou sociální sondou. Moravské jadrné dialekt byl jen třešničkou na dortu.

plakát

Pongo Calling (2022) 

Tenhle Štefan Pongo byl docela čilej aktivista, pracant a sympat'ák. Ovšem nezbytnou srandu v dokumentu zajišt'ovala  trefnýma komentářema jeho manželka, bez ní by to byla celkem nuda a šed'.

plakát

Zvířata (2022) 

Tak o tuhle venkovskou idylku bych nestál. Drsná krajina, odměření sousedi a nádhernej konflikt, kterej nemá řešení. Napětí přejde do přímý války a já žeru tu syrovou krásu. Silný čtyři pecky pro vítěze ceny Goya.

plakát

Drak (2021) 

Mám rád tyhle východoevropský dramata za pár šlupek a rád jim o hvězdičku přilepším, protože herecký výkony tady stály za to. Holt některý milostný aférky nabíraj nečekanej spád.

plakát

Nejhlubší nádech (2023) 

Je neuvěřitelný, za čím se lidi dovedou hnát a za jakou cenu.