Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (112)

plakát

Vyvolený (2000) 

Už dlouho se mi nestalo, že by mě film s komiksovým námětem tak nudil (naposledy Batman vs. Superman). Možná to bylo způsobeno tím, že k tomuto snímku jsem se dostala až při přípravě na Glass, tzn. v době shlednuti tohoto filmu jsem již znala trailer na Glass a tudíž jsem věděla, kdo je padouchem. Závěrečná myšlenka špatná nebyla, ale jako celek to na mě prostě nefungovalo. 3 slabší hvězdy za herecké výkony a podmanivou hudbu.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Pěkný počin, ale bohužel dost plochý. V podstatě jsme se nedozvěděli o nikom nic... Škoda, potenciál to mělo...3 lepší hvězdy za nepřekonatelného Švehlíka.

plakát

Rodinný film (2015) 

Je smutné, když člověk více soucítí se zvířetem než s člověkem, ale u tohoto filmu se to snad ani jinak nedá, záběry se psem Ottou byly neuvěřitelně dojemné (ačkoliv tento příběh je značně nepravděpodobný - jen idiot vezme letadlem psa na dovolenou na jachtě). Díky psím hercům za 3*, bez nich by tento film byl hodně podpůrměrný.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Skvělé herecké výkony, skvělá atmosféra, skvělá kamera i střih. A přes to všechno z toho nejsem odvázaná. 60% za zmíněné.

plakát

Dvojníci (2016) 

Nadšení ze Sokola ani ze samotného filmu se nekonalo. Velice slabý průměr.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Film, který přesně pasuje k nedělnímu odpoledni, bábovce a kávičce. Má to své mouchy, především v reálnosti celého příběhu, ale co už, však je to film. Mně se to líbilo, nenáročné, občasně vtipné, pozitivní. 3*

plakát

Prázdniny v Provence (2016) odpad!

Škoda peněz, které padly na tento .....výtvor. Filmem to nazývat nebudu.

plakát

Učitelka (2016) 

Musím zatleskat Zuzaně Mauréry za excelentní manipulátorskou mrchu - učitelku. Československá Dolores Umbridge s lepším koncem.:) Obzvláště se mi líbil zacyklený konec příběhu, byť mě mrzí, že nikde není uvedeno, jak Mária dopadla a co dělala mezi roky 1984 - 1991. Lepší 3*.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Přiznám se bez mučení, sotva se rozezněla ústřední melodie z Harryho Pottera, mé srdce zaplesalo nadšením. Ačkoliv se jedná stále o svět Harryho Pottera, s Potterem to moc společného nemá, ale to je jen dobře (vzpomeňme si na prokleté dítě). Samotný příběh mohl být sice více propracovanější, záporák v něm mohl mít více času, mohlo nám být nastíněno více z toho, co se bude odehrávat dále, a proč vlastně záporák dělal to, co dělal(svůj tip už mám), ale toto všechno naštěstí bylo vykompenzováno skvělým castingem (prosím více Colina, méně Deppa) a zasazením příběhu do amerických dvacátých let. Prostě návrat do kouzelnického světa ve velkém stylu.

plakát

Kosmo - Triumf (2016) (epizoda) 

Poslední díl byl bohužel nejslabší.