Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (63)

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Pohádka o tom, jak si bývalý největší lucker mezi filmovými matláky zase nabil držku. Tady je špatně všechno kromě pár vizuálů.

plakát

Hunger Games (2012) 

Vzhledem k námětu a nutně souvisejícím tématům je tohle extrémně bezkrevný, neivenční, a tupý film. Vyhasne 22 (spoiler alert!) mladičkých životů, a vám je každý zářez totálně ukradený.

plakát

Enderova hra (2013) 

Hurvínkova válka. Neskutečně nablblá konina, ze které bohužel čpí promarněný potenciál, což ji sráží ještě o řád dolů.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

od řady 12 velmi průměrné, od řady 18 nesnesitleně trapné, nevtipné a zoufale kreativně vyprázdněné

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Mnoho audiovizuálního povyku pro nic. Už dlouho mě takhle mnoho peněz hozených na plátno nenechalo tak emočně chladným.

plakát

Black Panther (2018) 

tvl ty hodnocení tady jsou ztělesněním "nejsem rasista, ale..." Ano, je to stejně šablonovitá pičovina jako 90% děl z MCU. Tam ovšem černoši tam nehrajou prim, takže němáte problém rozdávat 4/5, ale tady se můžete posrat. Klauni, vole.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Po 70% stopáže ukrutně nudná masturbátořina, u níž se člověk nemůže ubránit pocitu, že šlo natočit asi tisíc podobnejch historek z natáčení, a dopadlo by to úplně stejně. Ukrutně nespojité a nahodilé, byť samozřejmě precizně natočené a mistrně zahrané.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Stranger Tropes. Je to tak přitažené za vlasy, že už je celý seriál dávno šestkrát skalpován. Čím dál tím méně uvěřitelné, čím dál tím více šablonovité. Seriál už dvě řady neví, jestli chce být sci-fi/horor zasazený do retro éry s kupou dobových popkulturních odkazů, anebo reinkarncí přiznaně tupých ikonických filmových děl oné doby. Výsledkem je kočkopes, kde centrální postavy a základ světa působí realisticky, ale všechno ostatní drží pohromadě notně zetlelá izolačka. Všechno zachraňují skvělí herci a chemie mezi nimi.