Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (1 463)

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Vlastně takový standardní Wůdyho kousek, který měl to štěstí, že do něj byla obsazena CB, která má to potřebné herecké charisma, aby tudle jinak klasickou vztahovku držela těsně nad hladinou.

plakát

Fargo - Season 5 (2023) (série) 

Lidi jak ovce to hází do červenejch, přitom od třetí série se to pohybuje v modrém průměru. Pátá sérka tento trend jen prohloubila. Doufám, že už další série vznikat nebudou, je to zbytečné a marné.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Když jsem to v červenci viděl v kině, byl sem z toho dost otrávenej, tříhodinová nudná historická exkurze. Každopádně mě nenapadlo, že to bude jasná oskarovka. Po půl roce už je to ale jasný. Nolan natočil konečně něco, za co toho zlatýho panáka může dostat a taky ho dostane! Je to jasný, nejlepší film, režie, herec, herec ve vedlejší roli, kamera, hudba buhvíco ještě za něco, co je sice hrozná suchařina, ale takovýdle filmy prostě oskary berou, musí to bejt angažovaný, mít závažný téma a bejt dostatečně normální, aby se vešlo do těch oskarovejch mantinelů. Nolan to konečně pochopil a Oskar už je doma!

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Málokdy je happyend tak na místě jako zde, doufám, že se dostane 5 nominovaných letos a nezlobil bych se ani, kdyby nakonec dostal Zlatýho.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Jeden z mála opravdu dobrejch hororovejch seriálů, co jsem viděl.

plakát

Den poté (1983) (TV film) 

Po 40 letech je to stejně aktuální, ba ještě aktuálnější.