Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (1 153)

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část IV (2022) (epizoda) 

No nemůžu jinak než za 5! Nejen kvůli skvělému dílu, ale taky kvůli těm přechytračeným dementům, co se tu pasovali na odborníky a filmové kritiky. Na čsfd ohodnotili pár filmů a už sežrali veškerou filmařskou moudrost. Hurá, pojďte se mi kolektivně vysrat do pošty! Protože mě ty vaše hovna hrozně zajímají.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část III (2022) (epizoda) 

Tak tohle mělo grády! Nástup Vadera a jeho nenávist k Obi -Wanovi je neuvěřitelná. Tohle se mi moc líbí. Některé scény byly doslova mrazivé a absolutně nechápu tu místní kritiku. Nevděčnost těch rádoby fanoušků nemá meze. Serte na to čumte na hru u trůny. Tam si pište ty vaše bláboly.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část II (2022) (epizoda) 

Tak to je brutální. Obi-Wan zjistil, že Anakin, Vader, žije! Jinak to je tady zase kritika. Když se vám to nelíbí, tak na to nečumte. Pusťte si dementní Most a držte huby.  Chytrý tady zase všichni jak hovno v zatáčce. Běžte se přihlásit na post režiséra a scenáristy a ukažte nám všem, jak se to vlastně dělá.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Tak konečně to začalo! Po vykonání rozkazu 66 přišla doba temna a úvod seriálu se nesl ve vážně smutném duchu. Nebyl to sice žádný velký rozjezd, ale bylo to velmi napínavé.

plakát

Batman (2022) 

Už jsem viděl tolik Batmanů, že to není ani možný. Každý byl jiný. Jeden klasický komix, jiný akční, ale tento je velmi zajímavý. Taková kriminálka. Kdo by to byl řekl, že Batman bude vyšetřovatel velké zápletky. Slušné. Studio DC se chtělo vydat jiným směrem. Nejdříve Joker, teď Batman. Neobvyklé zpracování, ale v každém případě velmi působivé.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Bylo to napínavé, ale podstatně slabší než předešlé díly. Takový ten typický Bond to nebyl. Chyběl mi ten klasický agent. Navíc pokus o nového agenta 007, byl fakt trapný a ubohý. A ten konec? Ne to ne. Bond umřel na covid. To mě poser....... James Bond ale neumírá.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Co dodat závěrem? Boba Fett se vydařil. Úplně mi lahodí ta propojenost s Mandalorianen. Vše zde bylo objasněné. Videli jsme Hutty, rancora v akci, Jedie Luka Skywalkera a i Ashoku Tano, Mandaloriana a i něco z Dead Watch. A také finále s Cadem Banem. Tohle byl příběh Star Wars jak má být. Tohle je ta správná cesta, kterou se Star Wars musí dál vydávat!