Reklama

Reklama

Pět let po událostech od osudného mostu. Rick se snaží přežívat v nové komunitě v novém městě pod vládou Osvobozené republiky. Přese všechno mu vlévá krev do žil naděje, že jeho rodina tam venku někde stále žije. Proto se pokusí o útěk. (Varan)

Recenze (30)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi uplně fuk co je v komiksu a co si Andrew Lincoln vybrečel, ale s tou rukou to byla debilita. Jak scenáristická tak logická. Pokud to totiž mělo za cíl dostat se ven, mohl to udělal v klidu (strategicky) v uniformě. Z ultimativní mlátičky a ikony seriálu je troska. Bohužel i na TWD dopadla tabulková woke klauniáda. Bez silné hrdinky z Afriky (co vysvětlí trosce co má dělat), by to totiž nešlo. Dál, dost mě vytáčela ta zcela zbytečná vycpávka formou “snových sekvencí”. A ve finále, na to, že seriál má 6 epizod, je to dost vlažné tempo. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pamatuju si, když jsem kdysi sledoval první epizodu Walking Dead, ten filmovej look, příslib něčeho monstrózního, strach, napětí a šíleně charismatická hlavní postava. O nějakých deset let později tu máme slabej odvar toho všeho a seriál, který vůbec neodpovídá dnešním měřítkům a standardům áčkové produkce. Zbytečný návrat. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

WD universum už nějakou dobu ignoruju páč mě postupně zklamal každý seriál. Upoutávka na shledání Ricka a Michonne však docela zaujala a potřeboval jsem vyzkoušet, zda se koncept nějak změnil. Ne, je to WD jaký si pamatuju od cca sedmé řady. Plky, bizarnosti, pár střev, a jeden návrat. Tohle nejspíš nedokoukám. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rick Grimes is back! Jako fanoušek TWD jsem se tohohle nemohl dočkat. Trvalo to šest let, ale hlavní postava původního seriálu je konečně zpátky. Děj okolo Občanský Republiky je zajímavý. Filmový rozpočet jde vidět z každého záběru, nasvícení scén a celkově i vizuální kvality. Nevypadá to tak levně, jako poslední série původního seriálu, kde šla znát menší sledovanost a tím i menší rozpočet. Tohle měla být původně filmová trilogie a proto to vypadá takhle dobře. Andrew Lincoln je úžasný a pořád má Ricka Grimese v sobě. Sledovat ho po takové době je paráda. Ano epizoda má logické kiksy, hlavně to, že toho Rick hodně vydrží. Ale asi to ani nechci řešit. Jeho poslední epizoda ve TWD byla taky mimo realitu (přesto je jedna z nejlepších z celého seriálu). Postavy okolo jsou zajímavé a tohle má velkej potenciál do budoucna. Konec epizody je fantastický (ano i tady je to přehnaný, co se stane a co Rick přežije bez škrábance a tak, ale seru na to), já měl hubu na zemi. Jo Rick Grimes mi chyběl a jeho návrat je zatím super. Jen se přiznám, že z Darylova seriálu jsem byl trošku víc nadšený na začátku. P.S. John Locke is here! :-) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak poslední série hlavní série nebyly tak super, ale pořád jsem se koukal i když už ne tak pravidelně. Rock tam fakt chyběl. Pak jsem dokoukal jedenáctou řadu a dozvěděl se, že bude seriál o Rockovi a Michonne a tak jsem byl zvědavej a musím říct, že se to sakra povedlo a chci hned další díl. Ty co jste měli rádi hlavní seriál dokud tam byl Rick a i pro ty co sledovali seriál dál tak pro všechny si myslím, že je tento počin jako dělanej. Za mě super atmosféra, Rock super a děj taky. Myslím, že po tomhle by každej fanoušek chtěl vidět dvanáctou sérii a shledání s Darylem. Těším se na další díly a jestli si to udrží tuhle kvalitu. Za mě tedy 95% a pět hvězd ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama