Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Fr 

všechny recenze uživatele

„LÁSKA NEUMÍRÁ…“ (stejně jako Rick Grimes… kurva spoiler!) Baví mě to, kam se Rick dostal, baví mě svéhlavá Michonne. Nebaví mě čtvtej díl, kterej je zdlouhavou manželskou vykecávačkou. Celkově si to drží úroveň TWD, takže jako fanda jsem spokojenej a těším se na další spin-off.    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Pokračování příběhu Ricka Grimese mělo být původně filmové. Chystala se trilogie, která měla jít do kin. Později se tvůrci rozhodli pro seriál. 2.) Thx za titule „joyeux a Xavik6“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Po Rickovej smrti, som potiahol ešte pár epizód, ale Walking Dead pre mňa v podstate skončil, takže na tento seriál ako na jediný som sa neskutočne tešil. Výsledok ohromne potešil a rovno poviem, že mám len jedinú kritiku. Toto si pýtalo aspoň 10 epizód, nakoľko to bolo fakt skvelé. Takto mi to však prišlo až príliš rýchle. Andrew je opäť ťahúň seriálu, potešila ma aj Danai. Obaja herecky na vrchole. Seriál skvelo hrá na emócie, nie je to vôbec nútené a pri pár scénach budete mať slzy v očiach. Vizuál je skvelý, za tie peniaze sa ale iné ani nečakalo. Zápletka ma bavila, Ricka som si zas a znovu užil, no a zas a znova som aj zaspomínal vďaka flashbackom aký kedy Walking Dead býval, a že kedysi bol top seriálom. Finále až moc kecacie, ale ja odpúšťam. Dúfam, že s Rickom a Michonne sa ešte stretneme, popravde by som si prial spojenie spin-off seriálov. To by bola bomba. Teraz samozrejme za plný a veľká spokojnosť. ()

Reklama

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Po velkém zklamání, které se nazývá The Walking Dead S11 jsem se držel zpátky. Ať už to bylo Dead City, či Daryl Spinoff, ale k tomuhle mě něco táhlo. Nejspíš to bude tím, že poslední epizoda Ricka Grimes v deváté sérii je podle mého jedna z nejlepších a Rick byl vždy oblíbencem u mé maličkosti. Seriál dokázal zakomponovat Ricka a Michonne zpátky k sobě a dokonce na trochu nesmysluplné místo. Chemie mezi Rickem a Michonne se nezměnila, furt je perfektní, stejně jak byla v originálním seriálu. Seriál zvládl vybudovat i zajímavého záporáka, sice s motivací, která nedává smysl, ale když se zavřou obě oči dá se to pochopit. Jsem si jistý že bude pokračování, minimálně v jiném seriálu a pokud ano tak se na to budu těšit. (Stále si myslím že Rickův příběh měl skončit na tom mostě) 7,5 z 10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice už před 1/2 rokem jiný seriál prakticky propálil závěr, ale tak laciný průběh (a nevyvážený) jsem opravdu nečekal. Prostě to kouzlo TWD co nastavil seriál před 14ti lety je pryč. Scénář se prostě víc soustředí na to, aby casting byl pečlivě různobarevný a dokonce došlo i na gay-liliputa. O to méně se tedy zákonitě soustředí na smysluplnost děje (ono vyvážil screen time všech pohlaví a ras dá zabrat) a nějakou atraktivní dějovou linku/myšlenku co by byla pro seriál nosná. Na to ženám seriál 6 epizod je polovina jen vata. Děj nikam neposune. Za sebe jsem tedy rád, že tohle pokračovat (na rozdíl od jiných) nebude. Více u jednotlivých epizod. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ani komplikovaného Ricka, ani manipulátorskou Michonne. Na seriálu mě tak nejvíc zajímalo nové zasazení do místa rozšiřujícího již existující svět. Nakonec vesměs zklamání, které se spoléhalo na zdlouhavá okecávání, tradiční příběhovou linku á la „pojďme zničit další funkční komunitu“ a extrémně uspěchaný konec. Neřeknu, že to nemělo i správné momenty, ale ty horší nad nimi převažovaly. Takže se nadšení na mém poli nekoná. Možná z openingu, který byl 10/10 a vždycky jsem se těšil hlavně na něj (a což je trochu průšvih v tomto případě). Jsem zvědavý na ostatní spin-offy, jak si poradily s dalším rozšiřováním děje, jelikož tato série měla přes všechno, aspoň podle mě, nejzajímavější návaznost. Snad lokální AMC opět pochopí, že i fanoušci u nás by se rádi pokochali. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • S rozpočtem 82,7 milionů amerických dolarů na šest epizod (zhruba 13,7 milionů na epizodu) se jedna o doposud nejdražší projekt ze světa The Walking Dead. (Remivsremi)

Reklama

Reklama