Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Pořady (8)

Re-Play

Re-Play (2009)

Srovnání s Game Page se nabízí, ale je několik rozdílů: Konzolové a PC hry jsou dohromady. Recenze nejsou uváděny vtipnou scénkou. Ač má tento pořad moderátory ne vždy pořad uvádějí. Ač hry recenzují různí recenzenti, komentáře čte jeden člověk. Dále recenzenti jsou kvalitní, někteří recenzovali PC hry, ještě když jsem byl na základce (to už je let).

Game Page

Game Page (1998)

Kvalitní pořad o počítačových a konzolových hrách. Pro ty, kteří chtějí mít přehled o hrách a nehcce se jim číst. Pořad je veden humornou formou a jednotlivé recenze uvádějí vtipné scénky, které ovšem ne zcela předpovídají, o které hře či žánru to bude.

168 hodin

168 hodin (2006)

Kvalitní přehled událostí s vtipnými glosy a narážkami. Dále jsou zde velmi vtipné Malostranské korekce a příjemná moderátorka a reportérka Nora Fridrichová.

Těžká dřina

Těžká dřina (2011)

Špinavou práci jsem sledoval a budu dále sledovat, ale tohle je prostě jiné, i když si to základní nápad bere, ale je zde několik rozdílů: nejde jen o špinavou práci, jeden díl zobrazuje pouze jednu práci, odehrává se to v Česku (tím odpadá to, co jsem si u špinavé práce často říkal, tahle práce u nás není). Jinak na moderátora jsem si zvykl a celkově nemám výhrady. Ve druhé řadě se z moderátora stává harcovník a dává to najevo hláškami, jinak beze změn. A třetí řada stejná jak druhá, jen bych řekl, že je moderátor místy vtipnější.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

V tomto pořadu se dozvíte, jak některé restaurace (ne)umí vařit a některým se to podaří napravit, za což jsou odměněni nálepkou od Zdeňka Pohlreicha (tam bych se nebál si objednat). Koncepce se od první řady lehce změnila (např. zátěžové testy zmizely, i když se v páté řady objevily, finální hodnocení, kdy ho nedělal sám Pohlreich, ale pozval si svého známého), ale každý pořad se nějak vyvíjí. Navíc Zdeněk Pohlreich v hlavní roli to je trefa do černého, ty hlášky mu snad někdo vymýšlí.

Už dost, šéfe!

Už dost, šéfe! (2013)

Po dvou dílech hodnotím stejně jako předchůdce. Lehce upravený koncept a návrat do podniků, kde už šéf byl, je dobrý nápad, a je vidět se, že se restaurace zlepšily, zatím. Od druhého dílu je v jednom díle více restaurací (dvě restaurace, pokud tam ještě není "bonus" neboli odbočka k bývalých zaměstnancům či majitelům atd.), to hodnotím pozitivně.

Applikace

Applikace (2014)

První díl nic moc, druhý byl o poznání lepší. Myslím, že tento pořad dokáže poradit bo aplikací na smartphony je nepřeberné množství a ne každý se v tom chce přehrabovat sám a dobrou radu či doporučení uvítá. Překvapila Iva Frühlingová v roli moderátorky a po druhém díle už mi tam sedí. EDIT: Iva tam už nějaký čas není (kdo s kým ukončil spolupráci nevím) a pořad je aplikacích a je to v pořádku (i když některé apky protežujou, že je zmiňují často). Ale co v pořádku není jsou neherecké výkony Tučka, jestli si to vymýšlí sám nebo parta debilů je jedno, ale zbytečně to kazí celkový dojem z pořadu. Kdyby to moderoval normálně a radši si pozval hosta, udělal by lépe. EDIT 2: Po měsících nesledování pořadu jsem náhodou viděl část jednoho dílu a aktuálně to "moderují" dva debilové, kteří se snaží z toho dělat zábavný pořad či co. Prostě dokurvili v minulosti vcelku dobrý pořad.

Studio Soči

Studio Soči (2014)

Studio to už je tradice přímo v místě konání, informace z první ruky téměř ihned plus rozhovory se sportovci či jejich trenéry, tak to znám i z minulých her. Bosák tradičně skvělý, který to uvádí s humorem sobě vlastním, sympatická Černošková není tak dobrá jako Bosák, ale taky se snaží uvolněně moderovat. Nesmím zapomenout na Velký přehled, který pokud mi to čas dovolil, jsem sledoval téměř pravidelně.