Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ono je jen a jen dobře, že se člověk vrací na místa, která se snažila zviditelnit v televizi a po skončení natáčení kvalita nabízených produktů měla opět nevalnou kvalitu – dát jim to pořádně sežrat. Jiní to dokázali udržet a to všechna čest. To je jak ve fabrice – má dojet audit, vedení se může posrat, hraje se divadlo jak je všechno super a jen co odjede, zase se nedodržuje spousta věcí… ()

Reklama

reich 

všechny recenze uživatele

Už dost šéfe je ve zkratce řečeno pokračování pořadu Ano, šéfe! Nicméně se jedná o návraty, kdy se Zdeněk Pohlreich vrací do restaurací, které dostaly hvězdu, ale i nedostaly. Za mě zajímavé pojetí pořadu, celkem vzato i super výběr restaurací. Hlavně mě potěšil návrat ke Zběhlíkovi, U Štěpána nebo na Vlčárnu. Bohužel obrovská škoda, že se neudělali návratové díly i jinam a že to má tak málo epizod. 85% ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

V tuto chvíli jediný pořad na českých stanicích, o který když přijdu, tak si ho vyhledám, abych se podívala. Což je vlastně úspěch samo o sobě. Zatím nejsuverénnější návrat ke Kuřeti byl skvělý, jde vidět, že Zdenda opravdu některým lidem dokázala ukázat správný směr nebo aspoň rozšířit povědomí o takhle rodinných podnicích. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Snaha rehabilitovať niektoré reštaurácie z predchádzajúcich dielov sú síce zaujímavým pohľadom z minulosti do prítomnosti pre skalného diváka aj predchádzajúceho "Ano šéfe" no o kvalite programu a sledovanosti sa v tomto prípade nedá rozprávať kladne, minimálne nie v takých rozmeroch, v akých sa to bezproblémovo dalo pri predchádzajúcej relácii. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama