Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (425)

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Kdo neocení tohle tak musí být vnitřně hodně prázdný...možná nejlepší český seriál všech dob.

plakát

Vdovy (2018) 

Není to špatné, ale občas má člověk pocit, jako by se někdo nemohl rozhodnout co vlastně chcěl natočit. Skvělé herecké obsazení, ale jen mířně nadprůměrný film. 65%

plakát

Temný případ - Série 2 (2015) (série) 

První díl člověk neveděl vůbec o co jde, od čtvrtého dílu mnohem více akční a celkově zajímavější. Bohužel, závěr mohl být zajímavější, člověk tušil jak to dopadne a možná to bylo až moc překombinované. Celkově slušné, ale na jedničku to nemá.

plakát

Dogman (2018) 

Trošku netradiční příběh jak "zloun" zneužívá slabších, v tomto případě může pracujícího o pejsky. Drsné, ale bohužel inspirace ze života tu bude dost.

plakát

Asterix a Kleopatra (1968) 

Občas už až moc šílený, ale to je o vkusu a pořád je to primářně určený pro děti, takže asi tak :)

plakát

Raid (2018) 

Dal bych i o hvězdu více, ale to by hlavní hrdina nesměl předvádět až "robotickou" poctivost, stavět ho do role absolutního mravního hrdiny a nevykreslovat vztah s manželkou jak z romantické telenovely. Jinak ale zajímavé, nenudící a se slušnou kamerou.

plakát

Transformers (2007) 

Fajn, ale jen do doby než nastoupí boss robotů záporáků a záverečná bitka, ta je hodně průměrná a zklamáním. Překvapivě vtipné, nepřekvapivě patos a občas pokulhávající logika. Prvních 100min. 90%, zbytek 50%..