Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (79)

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Tohle je opravdu nehorázná hovadina....Ale aspoň vím, odkud je ta hrozná móda, že místo aby si člověk umyl vlasy, tak si je zauzluje do nevzhledných nechutných chomáčů, kterým se z nedostatku jiných slov říká "dredy".......Prostě neandrtálec není můj vzor...:-)

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Ten monolog otce k synovi na ulici byl jeden z nejsilnejších momentů, co jsem kdy viděl.

plakát

Beznadějný trouba (2011) 

Nádhernej film. Nebo mi zrovna nějak sednul. Prostě naprostá pohoda, "idiot brother" byl fakt trosku jinej, ale o tom to celé bylo, nebo ne? P.S. Zooey je prostě k sežrání.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Asi není úplně ok, když na celém filmu jsou nejzábavnější závěrečné titulky.......

plakát

Hanna (2011) 

Nebudu se tady divit, že šestnáctiletá holka zmlátí chlapa, protože to ve filmu bylo částečně vysvětleno a protože to je prostě film. Nebudu ani říkat, že třináctiletá, protože jsem se na ten film díval. Budu jen hodnotit film. Takový akční, dobrodružný, prostě film. A ten se mi sakramentsky líbil. Akce, kamera, střih...a naprosto skvělá hudba. Ta holka s tim divným jménem je fakt dobrá, Ericovi taky není co vytknout. Postavu Cate by mohla zahrát kdejaká blbka, ale budiž. Prostě ať se na to koukám z jakékoliv strany, pod čtyři hvězdy nepůjdu, kdybyste na mě Hannu poslali...

plakát

Podraz (2011) 

Ale jo. Dalo se. I když popravdě řečeno, průměr jen kvůli Bruceovi. Mám pro něj slabost, přiznávám. A jeho chladnokrevný šéf gangu měl několik hoodně dobrých hlášek a scéna s topením rusáka me fakt pobavila. Jinak nic. Jen ten Curtis Jackson, nebo jak se to tele jmenuje, ten by fakt neměl hrát. Takovou hrůzu jsem dlouho neviděl, a jak nejsem zvyklý komentovat (ne)herecké výkony, tak pokud se jedná o hlavní roli, tak to je jiná káva. To by snad drsnýho černocha (nevím, neměl jsem použít výraz afroamerican?) zahrál líp kdejakej pitomec z Ordinace ve fialové zahradě.....

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Velmi povedený sequel. Film akčnější už po polovině než některé předchozí díly celé. Tvůrci už tolik neplýtvají automobilovými honičkami, což vynikne obzvláště ve scéně, kdy si jde Vin Diesel "vyjezdit" nové auto a vlastně ani nevíme, jak to udělal :-) . Bohužel (pro mě) je akce, hlavně v závěru, extrémně přehnaná, bohužel jsou tam všichni až nechutně drsní, ale každopádně je to svižná jednohubková jízda, spolu s jedničkou podlě mě nejlepší díly série (vlastně ty tři mezitím se dají s klidem vynechat)...Tvůrcům jak vidno stále nedocházejí davy krásných děvčat, které do filmu nacpou. Takže po paní Rodriquezové, Brewsterové, Mendesové a Gadotové se tentokrát objeví další krasavice, paní Patakyová... P.S. Za tu poslední větu se omlouvám, ale nemůžu si pomoct, už mi trochu hrabe z přechylování cizých ženských příjmení v internetovém tisku :-)

plakát

Darfur (2009) 

Překvapující téma od Uwe Bolla. Silné drama, film po kterém možná někomu nebude úplně nejlíp po těle. Brutalita a nesmyslnost krvavé vyhlazovací války zaráží a děsí. Stojí to za podívání, hlavně těm, kteří to rovnou zavrhnou kvůli režisérovi. Po filmařské stránce to žádná super kvalita není, další příklad toho, jak roztřesená kamera může filmu uškodit. Jenže nedostatky v kvalitě filmařské nahrazuje kvalitní téma. Hodně jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale dávám čtyři třeba jen proto, že to natočil Boll a díky tomu to spoustu lidí záměrně shodí do nižší třídy a tenhle film si to nezaslouží.

plakát

Ligeia (2009) odpad!

Nejsem zrovna zvyklý u filmu hodnotit scénář, protože spousta filmů je prostě JEN pro pobavení, tak se nemá cenu pitvat v nelogičnostech atd. Ale tady to je extrém...Nebo jsem chtěl napsat exkrement? Dějové skoky, logiku postrádající jednání postav, Michael-vezmu jakoukoliv roli-Madsen, kovaný rusák Eric Roberts....Sofya Skya mi i s celým svým akcentem lezla vyloženě na nervy a Wes Bentley byl jako retardovaný....Vřele nedoporčuji!!!