Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

Chappie (2015) 

Vůbec nevím, jak ten film hodnotit. Čekala jsem od něj něco jiného, což jsem nedostala, ale to neznamená, že by to bylo špatně a že by mě to zklamalo. To ne. Moc se mi to líbilo. Bylo to roztomilé, vtipné, dojemné... prostě takové v pohodě. Jackman jako záporák byl super. Konec byl možná trošku moc otevřený, nevím zda se chystá další díl. Každopádně to byla příjemná podívaná, tak nějak i pro mladší diváky, kteří byli v kině taky docela v hojném počtu. Byl to můj poslední film v kině na hodně dlouhou dobu, protože po porodu se už do něj asi jen tak nedostanu, takže jsem ráda, že mě ten film nezklamal. 7/10

plakát

Jurský svět (2015) 

Takový lepší průměr. Na klasiku to nemá, ale chytí to, baví to. Občas tam bylo něco kýčovitého, jako např. cestovní koule apod., to mi tam moc nesedělo. V závěrečném souboji jsem se ztrácela. Možná zlepším hodnocení po dalším zhlédnutí. :)

plakát

Nebezpečný flirt (2015) (seriál) 

Zatím hodnotím dva díly a musím říct, že to má obrovský potenciál. Tak snad to tvůrci nezkazí, snad se to fanouškům zalíbí a nebude jen 10 dílů. Líbí se mi herecké obsazení, jak na oko, tak herecky. Je to opravdu dost napínavé, má to správný thriller nádech. Všechno pak už závisí na tom, jak to zpracují, kdo je vrah a jak to bude dávat smysl. Zatím by to mohlo být možná i lepší než PLL.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Přistupovala jsem k filmu tak, aby se moje averze vůči knize, kde jsem více jak 50 stran nebyla schopná přečíst, protože tyhle harlequinky fakt nemusím, nepromítla. Bohužel musím konstatovat, že jsem byla dost znechucená. Stupidní dialogy byly asi na špici. Nesympatická Dakota mi připomínala T. Vilhemovou, kterou nemusím a Jamie vůbec není typ chlapa, co by se mi líbil, takže za mě se nebylo na co dívat. Erotické scény byly spíš nudné, je spousta filmů, kde to je tak tisíckrát lepší a víc vzrušující. Za mě je tenhle film jedna velká nuda. Jediná scéna, co se mi líbila, byla ta v zasedačce při projednávání smlouvy. Toť vše. Už nikdy více.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Seriál, který mě opravdu potěšil. Mám doma už dlouho 4 díly těch neskutečně tlustých knih od Diany G. s tím, že jsem přečetla zatím Cizinku a teď začínám s Vážkou v jantaru. Moje zjištění, že se podle Cizinky natočil seriál bylo opravdu překvapující a nemohla jsem se dočkat, až si to pustím. A musím říct, že je to natočený fakt perfektně. Kdo kritizuje, že jde o červenou knihovnu, tak by měl vědět, že kniha je především romantickým dílem. I z toho důvodu se mi to hůř čte, protože mám ráda více akce. A z toho důvodu je i seriál pro mě zajímavější, protože má dynamičtější průběh. Vybraní herci jsou skvělí, fakt mě tím potěšili. Strašně se mi líbí, že se v seriálu mluví gaelsky a skotská angličtina, i když je složitá na poslech, zní prostě v tomto prostředí tak dobře. Krásná skotská příroda a fakticky nádherná hudba doplňuje vhodně celý seriál. Strašně se těším na další díly. Moc se mi to líbí. Má to vysokou kvalitu.

plakát

Divergence (2014) 

"Teen" film, co vůbec nepůsobí jako "teen" film a opět je to další podhodnocený film (protože to je o mladých? nebo nevím). Nedá mi to nesrovnat s Hunger Games, který jsem viděla jako první než se pak s podobnými filmy roztrh pytel. Takže tohle bylo zase o dost lepší než HG. Nový svět byl skvěle vymyšlen a hned jsem chápala jeho systém. Nejen hlavní představitelé se perfektně hodili do svých rolí a byli mi dost sympatičtí. Film jsem si fakt užila, nebyla v něm žádná šílená romantika, naopak jí byla velmi příjemná a přijatelná dávka. Užívala jsem si napínavé scény od začátku až do konce, ani chvíli jsem se nenudila. Moje hodnocení se ještě může snížit podle toho, jak se budou vyvíjet další díly, ale zatím to vypadá skvěle a moc se na další díly těším. Jen mě mrzí, že jsem to viděla z dabingem. 8/10

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Tak tohle je opravdu slušné a kvalitní zpracování Exodu. Perfektní grafika a vyobrazení starého Egypta. Skvělé efekty, většina božích ran udělaná celkem logicky a ty nelogické jsou aspoň pěkné na pohled. Bale v roli taky potěšil, možná ten jeho brácha byl trošku špatný herec, ale možná se mi to tak zdálo kvůli dabingu. Moje znechucení k Bibli a boží logice málem moje hodnocení ovlivnilo, ale pak jsem si řekla, že režisér nemůže za to, že ti co psali Bibli byli magoři a vraždění jim nebylo cizí. Těch skoro dvě a půl hodiny mi uteklo rychle, navíc se mi líbil soundtrack, takže 8/10.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Jednoznačně zatím nejslabší díl. Místy to bylo nudné, na expendables příliš moc řečí. Na druhou stranu mě moc příjemně překvapil Banderas, který mě nesmírně pobavil. Při první scéně jsem si teda nejdřív říkala, zda tohle myslí vážně, ale potom to bylo bomba. Taky Lutz mi zde byl dost sympatický. Akční scény byly skvělý a Gibson jako záporák je prostě strašně super, žeru ho. Ta ženská mi tam zas vůbec nesedla a Arnold je už takový dědula vedle Sylvestra, ale i tak tam nesměl chybět, to je jasný. Kvůli hláškám, oblíbeným hercům a supr akčním scénám dávám 7/10.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Tak to byl fakt mazec. Naprosto perfektní seriál, při kterém jsem měla husí kůži neustále, protože to je podle skutečné události. To je úplně šílené, že se tohle fakt stalo. Natočeno je to fakt skvěle, obsazení naprosto excelentní. Strašně se mi líbila i hudba. Tohle hodnocení si fakt zaslouží. 10/10

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Nebudu zatím hodnotit po prvním díle, který byl mimochodem naprosto famózní!!! Nemůžu se dočkat dalších dílů a doufám, že si udrží pořád vysokou laťku. Obsazení je super, zatím jsem moc nadšená.