Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 461)

plakát

The Mandalorian - Kapitola 24: Návrat (2023) (epizoda) 

Posledni epizoda je solidní akční jízda. Samotný konec pak dobře dopadne. Dokonce Mando dostane i dům, kde může s Groguem trávit čas mezi zakázky. Vše se relativně uzavřelo, jen mám pocit, že byl ten konec dost uspěchaný.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 23: Spiknutí (2023) (epizoda) 

Jedna z nejzajímavějších epizod po příběhové stránce a příprava na finále. Sjednocení Mandalorianů, temné útroby Mandaloru i závěrečné přepadení a osud mandalorianské populace. Uvidíme jak finále na tyto velké otázky odpoví.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 22: Žoldnéři (2023) (epizoda) 

Vedlejší úkol s droidy super. Mando s Bokatan si to dávají jako správně sehraná dvojka. Bokatan našla svou flotilu a společně s Mandem seskupují svojí rasu.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 21: Pirát (2023) (epizoda) 

Parádní epizoda jak po akční, tak i příběhové stránce. Mandaloriané se vrací na původní planetu Nevarro, ale plány jsou mnohem větší. Samotný konec s Bokatan bez helmy, nebo úplný konec, kdy borec najde vězeňský transportér pak krásně navazují na další díl.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 20: Nalezenec (2023) (epizoda) 

Utajená mandalorianská buňka zkvétá. Din i Bokatan jsou opět řádnými členy a přidává se i Grogua. Záchrana dítěte a boj s drakem? nebo co to bylo, byla skvělá a poslední díl se bohužel blíží.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 19: Obraceni (2023) (epizoda) 

Začátek a konec perfektní. Mando se očistil a je zpět v klanu, spolu s ním i Bokatan. Vzdušná akce na začátku precizní. Každopádně ta výplň nové republiky mě moc nezaujala a zatím nevíme, jakou to má souvislost.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 18: Doly na Mandaloru (2023) (epizoda) 

Návštěva Mandaloru stála za to. Mando se musí očistit a tak nezbývá než navštívit domovskou planetu. Jenže tam, jak se zdá, není uplne bezpečno. Každopádně skvělá dobrodružná epizoda.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Boba Fett překvapil hlavně začátkem, který byl zajímavý. Příběh se týká vlastní dějové linie, ale propojuje se s předchozími sériemi Mandaloriana. Poslední 3 díly, jakoby jsme koukali na Mandu, což jsem uvítal. Nakonec se z toho vyklubal slušný počin nekde na pomezí 4 a 5 hvězdiček. Poslední díl byla ale solidní akční jízda a Mando tomu dal šťávu. I když první dvě série Mandaloriana jsou lepší, tak i Boba Fett si zaslouží takové hodnocení.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 7: Ve jménu cti (2022) (epizoda) 

Finále bylo drsné. Akční nářez celý díl. Konflikt totiž vyeskaloval, k čemuž směřovaly už předchozí díly. Byla to efektní jízda. Chyběl mi trošku lepší závěr, tohle bylo moc uspěchaný. Ale vesměs tam bylo všechno. Kámoš se vrátil, Mando se vydává dál, Fett ubránil planetu a našel se i ztracený šerif.