Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti (2014) 

Dokument bych rozdělil do dvou částí, první hodinová část, která je skvělá a zajímavá, zabírá se Greenpeace a dalšími organizacemi, kteří se tváří tak, že dělají pro životní prostředí všechno, ale ve skutečnosti získávají příspěvky od výrobců masa a vlastně nikdo tam neřeší ten největší problém, i jako masožrouta mě tohle vážně chytilo a bylo to strašně zajímavý, i to, že když chtěl náhodou někdo říct celou pravdu, tak byl shodou náhod zavražděn, nebo že většina lidí o tom nechce vůbec mluvit právě pro to, aby se jim něco nestalo. To je ta první část, která je jasně 5*, bohužel následuje druhá půl hodinová část, která se zvrhává v klasickou propagandu Veganů, kde se chlápek ptá na dementní otázky s jasnými odpověďmi, ale dělá to tak, aby přesvědčil co nejvíc lidí, aby se dali na veganství taky, tahle část mi přišla vážně směšná a odpadová, ale na druhou stranu musím říct, že kdybych byl malej zmrdík, co ještě netuší o světě a viděl tenhle dokument, tak se na vegetariánství nebo veganství dá, naštěstí to není můj případ a já budu stále žrát maso, protože je prostě dobrý a já bez něj žít nemůžu, nebo prostě nechci.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

To se nedá dokoukat! Zkoušel jsem to 4 krát, třikrát jsem usnul a po čtvrtý jsem byl odhodlanej to dokoukat, ale když jsem zjistil, že znovu usínám a jsem teprve v polovině filmu, tak jsem to vzdal, snad ještě horší než ostatní díly, což už je co říct. Jediný plus je asi obsazení, který je lepší než v předchozích dílech. Mark není tak hroznej jako Shia a Nicolu mám rád hlavně díky Bates Motel, moje oblíbená bloncka, kvůli ní jsem to chtěl dokoukat, bohužel, nepovedlo se. Nebudu hodnotit, ale věřím, že přes 2 hvězdy by se Transformeři nedostali ani kdyby mi za sledování platili, nechápu, jak může mít tenhle film pořád takový trždy, když jde v těch filmech o hovno, jen ta grafika je hezká, to je tak všechno, Michael Bay je fakt magor, kterej trollí celej svět a prochází mu to.

plakát

Predestination (2014) 

Upřímně lituji ty, který si přečetli nejdementnější popisek filmu, který vlastně vše prozradí, tohle mohl napsat jen největší idiot a tady to schválil idiot ještě větší. Vážně, nečtěte si komentáře ani popisek, pokud chcete mít úžasný zážitek z filmu. Já naštěstí nečetl vůbec nic tady na csfd a udělal jsem dobře. Film je naprosto dokonale spojen, každé slovo, od začátku do konce souvisí se vším, skvělá hra s divákem. Sice na začátku musíte přežít nudné vyprávění, ale věřte, že všechno má svůj důvod, vážně VŠECHNO! K tomu se přidali dokonalé herecké výkony (začínám mít Ethana čím dál tím víc rád) a úžasný konce, který vše završí a máme tu konečně film, který si zaslouží po dlouhé době plný počet. Na Predestination se kouknu určitě znovu a né jednou, vážně stojí za to se na něj kouknout.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Dlouho jsem tomuto seriálu odolával, viděl jsem první 2 série a přišlo mi to jako kravina, takový špatný Family guy, vlastně vždy, když někdo udělá další animák, tak mi to příjde většinou jako kravina, například Futurama (nechápu to hodnocení, je to sračka), Cleveland show a tak dále, jsem rád, že jsem dal American dad další šanci, protože jsem už nevěděl na jakej animák koukat, tak jsem si pustil American Dad od 3 série a musím říct, že se sérii od série lepší, postavy jsou vtipnější a dokonce se u dílu párkrát zasměji. Takže nakonec spokojenost a nejspíš budu koukat i na další série :) zatím jsem na konci 5. série.

plakát

Vejška (2014) 

Hrozný zklamání, na to jsem čekal přes půl roku? Na legendární pokračování Gymplu? Možná jsem od toho čekal moc, ale příjde mi to hrozně podprůměrný, už to není ani komedie, vůbec mě to nebavilo, nudilo mě to a nezasmál jsem se ani jednou, ani nevím proč dávám 2*, asi ze soucitu, nechápu jak se někomu může líbit Vejška víc než Gympl, tváří se to jako vyspělejší verze, ale přitom je to ještě větší píčovina, která neumí ani pobavit, škoda.

plakát

Šofér (2014) 

Skvělej výkon Patricka Wilsona, začínám ho mít čím dál tím víc. Hrozně se mi líbí jak umí hrát, jak přehrává a přitom to je tak reálný a k tomu si umí udělat sám ze sebe hroznou prdel, několikrát ve filmu zazní, že by byl strašnej herec, že je vlastně dobře, že jen řídí limuzíny, fakt mě to bavilo, příběh je takovej klasickej ulítlej, ubíhá to strašně rychle, nestihl jsem se začít nudit. Vypnout mozek a užít si skvělou divnou komedii s úžasným obsazením, to je nejlepší plán! Určitě na tenhle film kouknu ještě několikrát, tedy dokud nevyjde Home Sweet Hell, to vypadá ještě víc dokonale, tak uvidíme. 80%

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Nádherná animace se skvělým příběhem, film sází na jistotu a daří se mu to dobře, staré triky fungují a novinky jsou ještě lepší, dabing postav je taky dokonalý, pro mě naprosto dokonalý animák. Btw ano, jsme všichni ovce a tenhle film má dobrý hodnocení jen kvůli obří reklamě, kterou určitě někde měl :o :D Ty lidi umí pobavit. Když se někomu líbí dobrý film, tak je to ovce, to dává smysl, jestli se někomu animáky nelíbí, ať se na ně prostě nekouká a nesere hodnocení!

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Pohodová letní komedie, která neoslní příběhem, který není nijak zvláštní, ale oslní hereckými výkony a dokonale vystihlou atmosférou. Úžasná komedie, u které se párkrát zasmějete hodně a potom se celý film pousmíváte, teda já to tak měl, film mě vtáhl do děje, herci byli strašně sympatičtí a přál jsem jim, aby se jim vyplnilo všechno, co chtějí, hlavně Chefovi, který musel vyřešit jak problémy se synem, tak jeho problémy práci. Ve filmu jde krásně vidět, že když práci milujete, tak to není nikdy o penězích, když vás někdo svazuje, nedává vám prostor a dostáváte za to prachy, tak jste stejně nešťastný, je lepší si dělat věci podle sebe, být volný v tom, co děláte. Je to víc, než pár šlupek navíc. Skvělý letní komedie, která je právem v červených číslech.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

První díl za 5*, druhý za 4* a třetí nemůžu jinak než jen za 2*, protože mě to nehorázně zklamalo, ono už ve dvojce jde vidět, že to upadá, přitom má víc procent, což doteď nechápu, ale já miluju první díl z několika důvodů, konečně se sešli největší akční legendy a natočili spolu drsný, krvavý film, jako za starých časů, nebáli se toho a srali na nějaký malý haranty, dělali to pro pravé fanoušky a pak přišel ten dement Chuck Norris, kterej zařídil, že dvojka bude pro malý haranty a krev skoro úplně vymizí, ve trojce bohužel pokračují v trendu, protože zjistili, že vydělali víc (jak nečekané) a už se to prodlužuje zase jenom pro prachy, mrzí mě kam to dospělo, tenhle díl mi přišel fakt strašnej, průměrná akce a podprůměrné efekty, jediný pozitivum byl Antonio Banderas, kterej hraje naprosto božsky, fakt mu ta role ukecanýho blba sedla a byl v ní boží, bohužel to bylo to jediný, co mě tam bavilo. Dokonce jsem ke konci usínal, kvůli přetaženýmu času, dvě hodiny je fakt hrozně moc, bylo to zbytečně natažený. Škoda.

plakát

Kristy (2014) 

Průměrnej home invasion na Kristy, škoda, že se tam víc neukazuje Ashley Greene, protože to by film hned trochu vyhouplo, takhle to je obyčejný milionkrát omletý téma, docela se divím, že má film tolik procent, když maj podobné filmy kolikrát méně procent a všichni je hejtují, že je to pořád to stejný dokola.... Ale musím říct, že film utekl vážně rychle, na začátku se vlastně ukáží jen místa, kde bude probíhat hon a hned potom se začne, na nic se nečeká a krátká délka filmu je fakt přínosem, protože si nedokážu představit, že by ten film byl delší, takhle to byla fajn popcornovka, která sice nenadchne, ale koukat se na ní dá a neurazí. 60%