Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (48)

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Zajímavá zápletka, dobrý nápad natočit i o vietnamské komunitě ale zpracování a kamera úděsný, škoda mohlo toho vzejít něco lepšího ještě.

plakát

Death Note (2017) 

Když velmi zkrátím kritiku: Jediné co je dobré na tom filmu je obsazení Willema Dafoe do role hlasu Ryuka.

plakát

Godzilla (1954) 

Když vezmu v potaz tehdejší dobu a možnost efektů tak jsou skvostné, i když v dnešní době působí dost komicky. Herecké výkony jsou podle mého dobré, ale ovlivněné tehdejší dobou a modou. Ale co opravdu stojí za uznání je hudba a myšlenka samotného filmu! Samozřejmě také to, že je to originál, ostatní jsou jenom kopie.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Barevně ale až groteskně natočeno, nicméně barvy , kostýmy a vedlejší role známých herců dávají tomuto filmu přece ještě o něco víc než jsem původně čekala.

plakát

Old Boy (2003) 

Bylo celkem v rychlosti střihů rozpoznat co je realita a co je minulost, ale jinak film má zprávnou auru ktera na člověku nechá dojem, že se bude bát aby se mu v noci nezdálo o incestu.

plakát

Perfect Blue (1997) 

Když pominu, že se nedá občas orientovar s tím co je realita a co je fikce, kterou hlavní postavě ve filmu tvoří její situace a nakonec se sám se sebou dohadujete, jestli jste to pochopili dobře, tak je to po dlouhé době zas něco, co mne natchlo. Takže myslím že jen tak nezanevřu nad starší animované jap. filmy. Dodatek: Skvělé zpracování na pohled idolů. Být idolem není vždy jednoduché jak se na první pohled zdá. Lidi a jejich posedlost k jejich idolům je jako kdyby uctívali poloboha.

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

Až mne překvapilo, jaký je to film. Původně jsem od toho moc nečekala a podívala se na něj jen tak, ale během filmu jsem zjistila jak je film dobrý a vtipný zároveň. Tahle dlouho jsem se jen tak u filmu nezasmála, samozřejmě mě "usrdíčkovala" i romantika. Takže podtrženo sečteno za 4 hvězdičky.

plakát

Gaeineui chwihyang (2010) (seriál) 

Ačkoli se mi toto drama velmi líbilo po celou dobu, nemohu dát plný počet bodů, jelikož vyřešit všechno tak lehce během jedné episody mi přišlo smutné. Ikdyž mi bylo jasné, že to skončí dobře, tak konec poněkud zklamal. samozřejmě herecké výhony Ye-jin Son a Lee Min Ha byli skvělé. Celkově atmosféra děje byla velmi milá.

plakát

Siti hyunteo (2011) (seriál) 

Skvělý soundrtacky , skvělé herecké obsazení (protože Lee Min Ha si zamiluje prostě každá) hlavní hrdinku si střihla Min-Young Park ( konečně to taky byl jiný styl nežž se ukazuje v jiných doramatech ( protože přeslušnělých a roztomilých a HLAVNĚ HLOUPÍCH ( naivních) děvčat mám akorát tak dost! Dějově to bylo dobře našláplné , zápletka velmi zajímavá (ale na můj vkus akční scény mohli být daleko lepší ! Ale za herecké výkony a HLAVNĚ TY SOUNDTRACKY si to zaslouží 4 hvězdičky