Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (10)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

(SPOILER) Film je dobrej. Jako v kazdem filmu ktery je o agentech, tak hlavni postava prezije pomalu bez skrabance... tontrochu zamrzi. Rozhodne dobrej napad s amnestii agenta, to jsem v tomto tipu filmu asi nevidel. Takhe hodnotim na lepsi 4 hvezdicky.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Super film, tyhle dva herci dohromady a v tehle situaci... fakt k pobaveni uplne nejvic. Film jsem nemohl ani pozastavit. Je uzasne ze i paraplegik si dokaze zivot uzivt, vse je jen o tom v jake je spolecnosti. Urcite se na to podivam jeste jednou.

plakát

Mars útočí! (1996) odpad!

Nevím... Filmy Tima Burtona mám relativně rád, ale střihorukého a Mars útočí?!? NO to fakt nedávám... Asi nemám pochopení pro "kdákající" marťany :-). Tento film mne oslovil tak, že ještě dnes z něj asi nebudu spát... Hlavně mi vadila strašně hlasitá hudba... Celý film aby měl člověk v ruce ovladač, aby v 10 večer neprobudil celou čtvrť, když začne Danny Elfman hrát :-( Jinak hudebně dobrá.

plakát

Pomoc!!! Já mám rande (2002) odpad!

Typická americká slátanina naprostých, nesmyslných nesmyslů. Zhlédnutí tohoto filmu je pouhopouhá ztráta času, nic víc! Celý film je jedno nevydařené rande, asi jako když chlap heterosexuál pozve na rande chlapa... ten samý nesmysl! největší chybou v mém životě bylo dát play, když jsem otevřel tento film. Celý děj je o vychytralém bezdomovci, který těžce vydělává peníze a kazí život druhým. Absolutně nedokáži pochopit humor obsažený v tomto filmu i přesto, že jsem u toho vypil litr vína. Snad bych pochopil lépe strávený čas i posloucháním Justina Biebera. K filmu doporučuji nějakou omamnou látku, jinak se to ani nedá dokoukat. Jediná celkem dobrá scéna je, když se snaží herec v hlavní roli pomoci muži, který nemá peníze do automatu (pro zaplacení parkovného), 25 centů mu vyhodí z cca 15. patra a vysklí mu přední okno u automobilu. Teoreticky nechápu, proč je film na ČSFD označen jako komedie... Já bych dal spíše scifi...

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Horší variantu a zpracování tohoto filmu snad ani scénáristé zvolit nemohli. Jednu hvězdičku uděluji za skvěle parodizujícího herce Caesara, vtipnější by už snad byl jen Vin Diesel v této postavě. Zpracování oproti předchozím dílům naprosto ubohé vzdáleně připomínající hraný film. Jediné hezké se na tomto filmu jeví přírodní umístění děje do staré doby. Kostýmy spíše připomínají nějaký charitativní film, do kterého si je herci šijí sami... Nejvíce ujeté se asi zdají býti vesnice a vojenské formace z ptačí perspektivy, které mi graficky připomíná kreslenou hru travian. Film mne velice zklamal, vícekrát bych jej vidět nechtěl!

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Dílo od díla toho skvělého zombie filmu se mi líbí vskutku víc a víc. Líbí se mi promyšlenost a kvalita filmu. Konečně film, kde hlavní hrdinka nezachrání úplně všechny, protože je prostě dokonalá. Někdy se jí chybička vloudí a prostě někoho nezachrání "no neměl svůj den." Film je opravdu bezchybný snad jen pár maličkostí by se našlo, ale ty nestojí za zmínění. Proto 5 hvězdiček :)

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Nikdy jsem nevěřil, že film se zombiemi by mohl být opravdu záživný a smyslu plný. V dnešní době kdy lidé ani neví co se ve výzkumných firmách zkoumá, tak nemůžeme ani říci že je tento film nesmyslný. Opravdu mne zaujalo zpracování toho filmu, děje v něm i zvukových a vizuálních efektů. Proto tomuto filmu nemohu odepřít ani jednu hvězdičku. Opravdu skvělé a velmi záživné :)

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Jak tento film mohl vůbec vyjít na slunce, to mi hlava nebere. Nikdy snad nikdy jsem neviděl nic horšího, vulgárnějšího a tak nechutného. Režisér Ed Bye, který režíroval také RED DWARF by se za tento film měl opravdu velmi stydět. Zde se člověk i zamýšlí nad tím, zda se tato "úchylárna" vůbec dá nazývat filmem. Nemohu dát ani jednu hvězdičku, ačkoli mě film velmi zhnusil a málem jsem neudržel snídani, i přesto že jsem film zhlédl odpoledne :D

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Film mě celkem pobavil, žádné části nebyly tak zdlouhavé, že bych musel pít kafe abych u filmu neusnul. Vtipně a výstižně byl pojat smysl toho jak některým ženám záleží na tom, aby byly každému dokonalým člověkem a aby splňovali "tabulky", které jim určují s kolika smí spát a jak to mají dělat atd. Líbilo se mi pojetí toho jak sestry oznamovali matce co se děje... velmi vtipné a ze života. 4 hvězdičky dávám proto, že mě celkem dost vadil obvyklý happyend, kterým končí každý druhý romantický film (taky se toho jednou dalo oželet). Jinak pro zasmání super :)

plakát

Po sexu (2007) 

No asi takto, film mě zaujal i ne... Některé z příběhů byly naprosto šíleně nudné a zdlouhavé, za to u některých byl velmi pěkný důvtip, který diváka celkem ohromí. Nejvíce se mi asi líbil příběh s lesbičkami, který byl velmi vtipně pojat, dokázat vysvětlit jak nejsem lesba a jak moc se mi líbí když mi jí holka líže... opravdu to chce velké sousto zamyšlení a pořádný smysl pro humor. Jinak film se mi líbil i když mě místy zklamal proto 2 hvězdičky.