Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (907)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Absolutně skvělé. Pozitivní a vtipné, herecky velmi příjemné, navíc bez patosu a hluchých míst. Pro mě nejlepší film, který jsem v roce 2012 viděl.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Nevzpomínám si, kdy jsem naposled viděl něco tak neuvěřitelně špatného po herecké stránce. Navíc je to celé strašně béčkově udělané, motivace jednání jednotlivých postav je naprosto nelogická a především chování hlavní ženské hrdinky mě neuvěřitelně vytáčelo. Po třetím dílu končím, tohle je ještě horší než Terranova.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Neuvěřitelně klišovité, prvoplánově dojemné a emotivní, naivní a průhledné, ale celé to neuvěřitelně funguje. Tohle je prostě příjemný rodinný film se vším, co k němu patří.

plakát

The Divide (2011) 

Naturalistické, špinavé, drsné, depresivní a celkově "lidsky zlé" - tedy přesně zachycující lidskou podstatu zbavenou všech jistot a výdobytků moderní vědy. Po dějové stránce ovšem těžký podprůměr - tolik logických děr už jsem ve filmu dlouho neviděl, navíc nevysvětlení původu katastrofy a týpků ve skafandrech mě přijde vyloženě jako filmařská chyba.

plakát

Kronika (2012) 

Doprdele s odpovědností za velkou sílu. Přesně takhle by to dopadlo :)

plakát

Muž na hraně (2012) 

Nejsem si vůbec jistý jestli tvůrci Muže na hraně zamýšleli vytvořit inteligentní thriller, kde by scénář byl neustále o krok napřed před divákem nebo thrillerovou jednohubku s povedenou řemeslnou stránkou, které diváci nějakou tu logickou díru odpustí. Dějová linka je totiž dost naivní, nicméně film šlape, nemá vyloženě hluchá místa a proto jsem ochoten mu prominout i vyloženě "nestandartní" chování postav na konci - tudíž, pokud tvůrcům šlo o výše uvedenou fajn thrillerovou jednohubku, tak říkám - well played.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Fajn blockbuster, o fous lepší než jeho "předchůdce", který neurazí, ale bohužel ani nenadchne. Čekal jsem, že tvůrci budou chtít posunout Spideyho někam výš, snad i temnějším směrem v duchu prvního Nolanova Batmana. To se bohužel nestalo a tak vznikl trochu zbytečný "čtvrtý" Spiderman, který se od Raimiho liší snad jen tím, že víc sází na romantickou linii.

plakát

Chata v horách (2012) 

Nefunkční hororo-komediální kočkopes. Hororová atmosféra téměř žádná a povedených vtípku je tu taky pomálu.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Strašně, strašně, ale strašně tupý blockbuster se vším, co k němu patří.