Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 432)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

No nevím, co jiného si od fantasy pohádky přát. Skvěle moderní stvárnění Sněhurky, takže děj super, efekty parádní, Charlize Theron ve své roli naprosto famózní a Kirsten Stewart opravdu krásná, jak by asi Sněhurka měla být :-). Navíc jedna z hlavních rolí sedla i Chrisi Hemsworthovi jako na míru. Byl jsem opravdu potěšen a ikdyž to nebude patřit úplně mezi ty nejlepší filmy, dávám 4 hvězdy. 75%.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

Velice dobré akční drama. Chris Pine i Denzel Washington skvělí a mnoho nechybělo, abych dal všech 5 hvězd. Opravdu mě tento film zaujal. Skvělé efekty, parádní děj...jediné co mi trochu vadilo tak takové ty "americké emoce" jak film finišoval :-). Každopádně je to hodně dobrý film a znovu se na něj klidně podívám. 85%.

plakát

Havran (2012) 

Na tento film jsem se opravdu moc těšil. Bohužel se mi dostálo jen průměrného thrilleru. Podle mého se dalo s tím dějem pohrát trochu více. Efekty a atmosféra byla ale dobrá takže dávám "alespoň" 3 hvězdy. 65%.

plakát

Prometheus (2012) 

Jak bych to asi shrnul? Prostě má to svoje hororové kouzlo, ale abych řekl pravdu, čekal jsem trochu víc. Jako průměrný horor fajn, ale opravdu nic víc. 55%.

plakát

Avengers (2012) 

Opravdu jsem nečekal, že bych mohl být z tohoto filmu takhle nadšený. To, že budou efekty parádní, bylo téměř jisté, když člověk již viděl Iron mana či Thora. Čeho jsem se bál nejvíce, byl děj. Každopádně to byly ale zbytečné obavy. Všechno bylo naprosto super, takže dávám jednoznačně maximální hodnocení.

plakát

Muž v ohni (2004) 

Drsný film o tom, jak si jedna malá holčička získá nedůtklivého bodyguarda. Opravdu krásný filmek a já vždy na něj znovu rád kouknu. 80%.

plakát

Pojídač hříchů (2003) 

No prostě takový mysteriózní filmek, který směřuje k očekávanému cíli. Více méně, co se dá na tomto thrilleru (ikdyž nevím, jestli se to dá takhle nazvat) vyzdvihnout, je výkon Heatha Ledgera, který snad uměl zahrát každou roli. 40%.

plakát

Insomnie (2002) 

Hodně povedená kriminálka se skvělým Al Pacinem v hlavní roli. Děj byl opravdu zajímavý a přestože jsem se na tento film moc dívat nechtěl, dodíval jsem se se zaujetím až do konce. 80%.

plakát

Fantom Paříže (2001) 

Myslím si, že to je docela povedený mysteriózní thriller. Depardieu i Canet zahráli dobře, Inés Sastre opravdu krásná a děj byl taky zajímavý. Nejvíce tomu sedí hodnocení 75%.

plakát

Skrýš (2010) 

Docela překvapivě dobrý hororový thriller. Oba dva hlavní herci zahráli skvěle, atmosféra byla opravdu super a závěr byl taky povedený. Mi se to opravdu líbilo. 75%.