Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama

Recenze (670)

plakát

Na návštěvě (2015) 

Ty podělaný dementní senilové mě pěkně vyděsili. Šalajmán je zpět a dal to na výbornou, respektive chvalitebnou. Za mě dobrý, hlavně posledních 40 minut, kdy "se to zlomí". 70%

plakát

Příběh alpské řeky Inn (2011) (TV film) 

Pátá hvězda čistě proto, že v dokumentu o řece prostě nemůže bejt víc. Nenapadá mě jediná věc, která by tam chyběla.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

Tohle že je zlatá mládež našeho města? Nenechte se vysmát, tohle je jen parta exhibicionistů ve stylu vyvolenejch a vesnický zábavy třetí cenový. Především ta zmalovaná blonďatá ludřička, chovající se i vypadající jako tele z horní dolní. ČT opět špatně, jako vždy.

plakát

Marťan (2015) 

Perfektní film, ale na pátou * to není. To by tam musela bejt alespoň jedna kulervoucí scéna, která by mi nahnala husinu (jako u Gravitace). Ale jinak opravdu dobrý, zábavný, napínavý. A taky tak trošku multikulti a trošku lezení do čínský řitě. Top scéna - Boromir a vysvětlení projektu Elrond :-D 80%

plakát

Události (1993) (pořad) 

Tendenční škvár, plně poplatnej režimu (ostatně jako každému jinému režimu).

plakát

Vymítač ďábla: Zrození (2004) 

Čtvrtá * čistě kvůli zdejšímu podhodnocení. Rozhodně to není na 48%. Zábavnej Indiana Skarsgard Jones v poušti. Za mě 65%.

plakát

Rivalové pod rudým sluncem (1971) 

Výborný obsazení a správnej drajv. Mě to bavilo od začátku do konce. No a hláška "Jestli neuvaříš, budeš o hladu a ještě k tomu bita" mě naprosto okouzlila.

plakát

Jurský svět (2015) 

Tak tohle je velký zklamání. Mám pocit, že většina místního osazenstva viděla jinej film než já. Víc než půlka stopáže jsou rodinný slinty a vztahový melodramata. Zbytek vyplňuje "akce", ale dosti úsměvná. Přece jen, jezdit na čopru po džungl, povídat si s raptorama nebo čekat na smrt v dodávce a ani nezavřít dveře, to chce v hlavě slušnou kaši. O finálním fightu ani nemluvím, to už je definitivní úlet a blbost na entou. Se Spielbergem se to nedá absolutně srovnávat, ať už kvůli absenci pořádnejch a SKUTEČNEJCH modelů (tady je jen digitální saurus, digi křoví, digi vlak, digi všechno) nebo kvůli absenci napětí. Jedinej ruler teda nakonec je Vincent D´Onorfio, ten klasicky dává jako pán. Bavil mě, měl motivaci, dával smysl. Pak samozřejmě musím vyzdvihnout hudbu, motiv JP se opakuje celej film a nezačne nudit, super. Dál je dobrý pomrkávání po prvním dílu (triko, jeepy, prostory muzea), ale to nemůže vynahradit všechny ty nesmysly. Top scéna: Let vrtulníkem s vojákama a vojákův pohled ven + výstřel :-D Za to je hvězda navíc. JP byl první film, na kterým jsem byl jako dítě v kině. Mám k tomu teda trochu citovej vztah a těšil jsem se, jak po 20 letech budu čumět s otevřenou pusou. No čuměl jsem, ale asi trochu jinak, než autoři čekali.