Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (276)

plakát

Michal David - Hop nebo trop (1985) (hudební videoklip) odpad!

Poctivý punkrock,rock,heavy metal,to jsou žánry,kterými jsem odkojen.tomuto bolševickému braku nemůžu dát hvězdu ani z nostalgie,neboť sračka už zůstane navždy sračkou.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) 

Po pravdě,čekal jsem úplnou sračku,ale zas taková hrůza to není,vzhledem k tomu,co jsem viděl minulý týden na TV Nova.(Na vodě)

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) odpad!

Proradný komediant veřejně uráží hlavu státu a myslí si,kdoví jak není vtipný.Je to primitivní ubožáček !

plakát

Tarzan the Fearless (1933) 

Olympijský šampion v plavání Buster Crabbe v jednom ze svých mnoha béček.Hodně průměrný snímek,avšak jako relax celkem ucházející.

plakát

Pohádky pana Donutila (2015) (pořad) odpad!

Neuvěřitelná multikulti vymejvárna.Zasloužilý antichartista Milan Donutil si potřeboval přivydělat nějaké drobné a neštítí se kvůli tomu manipulovat s dětmi.

plakát

Přístav (2015) (seriál) 

Oproti ostatním seriálům TV Prima jako např. Vinaři,Cesty domů apod. není tenhle seriál úplné obludárium,pár "herců" tam sice působí tragikomicky,ale dívat se na to chvílemi dá.

plakát

Kousek nebe (2015) (pořad) odpad!

Jedna z mnoha dalších sraček hrající na emoce citově slabších jedinců,takže nic nového,leda tak další pořad,který mě donutí urychleně vypnout bednu.

plakát

Wild Wild West (1999) odpad!

No co k tomuhle veledílu napsat ? Viděl jsem řadu klasických westernů s Johnem.Waynem,či Garry Cooperem i tzv béčkové westerny s dnes již zapomenutými herci.Ovšem z téhle těžko pochopitelné slátaniny mám akorát tak pocit zmaru nad ztraceným časem,stráveným sledováním téhle nehorázné píčoviny.

plakát

Život podle Václava Havla (2014) (TV film) 

Jakékoliv ,,tvorbě.. kde vystupuje tento perverzně zvrhlý moralista se obloukem vyhýbám,neboť už jen pohled na něj u mě vyvolává záchvaty nenávisti.Kdo si chce o něm zjistit pravdu,tak si ji najde a nemusí ani chodit daleko.Plně ji vystihují komenty uživatelů Grifindoor,Robfi,Wez,luphick a dalších u profilů jiných filmů či dokumentů s tímto humanitním bombardérem.