Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jak já se na ten film nechtěla dívat! Absolutně ničím mě předem nepřesvědčil, že bych mu měla dát šanci. Proto jsem se k němu dostala až s takovým odstupem času. A asi bych si měla rovnou nafackovat, protože si nepamatuju, kdy naposledy jsem se tak bavila, přestože od krku dolů ochrnutý člověk sám o sobě zrovna k smích není. Humorně a citlivě podáno a člověk má tak alespoň pocit, že kdyby ho potkala nějaká katastrofa, život ještě nemusí nutně končit. Tedy za předpokladu, že vaše konto oplývá finančními rezervami na několik životů dopředu.

plakát

Predestination (2014) 

Neskutečná paranoidně schizofrenní jízda časem, která vám tak zamotá a zavaří mozkové obvody, že začnete pochybovat o vlastních rodičích, časovém kontinuu a svém zdravém rozumu vůbec. A přitom to má svým zvráceným způsobem hlavu a patu a když nad tím budete přemýšlet, dává to všechno smysl. I když se vám z toho možná občas zamotá hlava.

plakát

Věc (1982) 

Sakra, ta atmosféra je neskutečná. Megatuny sněhu, ledu, příjemné teploty pro ultra otužilé a depresivně stísněné prostory vědecké stanice. A k tomu nepříliš přátelsky naladěná mimozemská entita. Eh, ta "pavoučí" hlava mě bude ve snech strašit asi ještě hodně dlouho.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Podle mě nejlepší díl z celé série. Děj svižně ubíhá, uvěřitelné efekty, snad žádné do očí bijící nesmysly, nezbývá než dát plný počet!

plakát

Avengers (2012) 

Ano, ano, ano. Jen víc takových filmů! Po dlouhé době se mi dostalo poctivé komixové zábavy, u které člověk nemusí schovávat hlavu do dlaní a nevěřícně jí kroutit. Chcete kvalitní zábavu, kvalitní triky a kvalitní zpracování? Tak to si Avengers nesmíte nechat ujít!

plakát

Turnaj zabijáků (2009) odpad!

Shlédnuto naprostým omylem, kdy jsem přišla unavená domů z práce a přítel to měl náhodou puštěné. Pokud by si to chtěl pustit znovu, opouštím místnost. Dobré leda tak na výplach mozku. Přemýšlení u filmu je zakázáno, jinak vás ty nelogičnosti budou bít do očí od začátku do konce... Neuvěřitelně předvídatelný konec, průhlednější už to být nemohlo.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Nebetyčná blbost a prznění původního filmu i řeckých mýtů. Film jsem přetrpěla jen díky tomu, že se na to chtěl dívat přítel. Moje řecká část řvala ovšem utrpením. Tohle nemá s původním námětem skoro nic společného a jako pokus o historický "akčňák" to taky moc nevyšlo. Jednu hvězdu za pár povedených efektů, ať nejsem krkna...

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Ja nevim, ale nejak jsem od toho filmu cekala vic. Pokud se clovek nudi, tak se s tim da docela dobre zabit odpoledne, kdyz nemate nic jineho na praci, ale zazraky od toho rozhodne necekejte. I kdyz na druhou stranu, zaver me docela prekvapil, ale z toho tematu slo vytriskat mnohem, mnohem vic!!!

plakát

Lesní duch (1981) 

Na horory se nedívám a to z prostého důvodu - většinou mě nudí. Na lesního ducha jsem se podívala až na doporučení mého taťky, který film viděl ještě v osmdesátkách na milionkrát přehrávané VHSce. Sakra lidi, já se vážně bála. A to mě ještě nenapadlo nic lepšího než si to pustit v noci, když byla venku bouřka :D A ani zastaralé triky můj děs nijak nezmenšily... I když to nerada přiznávám, tak mě pan Raimi málem donutil zalízt pod peřinu :D

plakát

Red (2010) 

Bavila jsem se a to opravdu hodně dobře. Willis dokazuje, že do důchodu rozhodně nepatří a že by byla chyba ho tam posílat :) A John Malkovich v roli pošuka, na kterém vláda zkoušela drogy, je prostě geniální. Na film, jako je RED jsem čekala docela dlouho a dočkala jsem se. Není to sice až tak nabušený akčňák, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů je to přesně akorát... Takže za mě ano, ano, ANO! :D