Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (23)

Anděl Páně 2

Anděl Páně 2 (2016)

Falešný čert (Pavel Liška) ukradne naběračku, kterou falešný Mikuláš (Stanislav Majer) zahodí s tím, že jde o pouhý hliník. Přitom vzhledem k době, do níž je děj zasazen (cca 19. století), by šlo o velkou vzácnost, protože průmyslová výroba hliníku přišla až s rozmachem elektřiny.

Auta

Auta (2006)

V knize „Ať žijí auta“ je v první kapitole převyprávěný příběh filmů Auta a Auta 3 (2017).

Krtek a karneval

Krtek a karneval (1976)

Krtek zkouší vytáhnout psa z kašny na žlutých mašlích, které se ale přetrhnou. Poté vhodí do kašny masku, ale mašle v ní nejsou. O chvíli později vidíme na dně kašny masku a červené mašle.

Krtek a karneval

Krtek a karneval (1976)

Pes, který honí krtka, vběhne za krtkem do lampionu, kterému chybí dno. O chvíli později se snaží dostat ven z lampionu se dnem.

Krtek a koberec

Krtek a koberec (1974)

Když krtek položí koberec na květiny, objeví se na něm nepravidelně rozložené žluté skvrny stejné velkosti. V závěru jsou ale skvrny pravidelně rozmístěné ve dvou velikostech.

Krtek a lízátko

Krtek a lízátko (1970)

Ve scéně, kdy sedí na lavičce děti a povídají, je pouštěna pozpátku smyčka s větami „kdepak já mám košíček, mám ho plný houbiček“ a „jen tam domů uháním“.

Krtek a muzika

Krtek a muzika (1974)

Krtek začne sbírat červené noty. Když ale nádobu donese domů, jsou v ní žluté noty.

Krtek a orel

Krtek a orel (1992)

Postřelený orel má ještě v sanitce zraněné pravé křídlo. Ale v nemocnici má náhle zavázané to levé.

Krtek a paraplíčko

Krtek a paraplíčko (1971)

Paraplíčko má po většinu filmu 14 dílků, při scéně, kde na něm krtek letí dokonce 18. Ale v závěru je pohled shora a dílků je jen 12.

Krtek hodinářem

Krtek hodinářem (1974)

Když krtek opravuje hodiny, jsou vidět vespod závaží. Když ale montuje péro, závaží zde nejsou. O chvíli později už jsou ale opět na místě, přitom krtek už je někde jinde.

Krtek ve městě

Krtek ve městě (1982)

V továrně na hračky je vidět, jak se hračky na pásu balí do krabice. Ve chvíli, kdy jsou na konci čtyři hračky, začne se balit krabice, ale během balení je náhle v krabici pět kousků.

Krtek zahradníkem

Krtek zahradníkem (1969)

Rozstřikovač stojí většinu filmu kousek od záhonu, v jednom záběru dokonce těsně za záhonem. Když ale krtek kope okolo záhonu příkop, rozstřikovač zde není.

Krtek zahradníkem

Krtek zahradníkem (1969)

Krtek leží u krtiny a vedle rostou čtyři velké listy. Když na krtka začne pršet, jeden z nich utrhne. Přesto později rostou vedle krtiny opět čtyři velké listy

Muž z Hongkongu

Muž z Hongkongu (1965)

Snímek byl natočen na motivy románu Julese Verna „Číňanovy trampoty v Číně“.

Reklama