Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

Myslím že je to určitě dobře zpracovaný dokument, který potěší každého fanouška této skupiny. A to i mě! A to zas taková fanynka této skupiny nejsem, sem tam si poslechnu nějakou písničku. Ale zde jde pěkně vidět, že to jsou úplně normální kluci s talentem, kteří byli ve správný čas na správném místě. Zajímalo by mě, ti co dokument zhodnotili jako "odpad!" jestli jej vůbec celý viděli nebo to jsou prostě jen haters.

plakát

Movie: The Movie 2V (2013) 

Nevím, upřímně mě to celkem pobavilo! Amanda tancující street, obr Tatum. Ale nejlepší byl Matt Damon!...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Skvělé téma, úžasné herecké obsazení, vynikající hudba. Co víc si přát...

plakát

Bastardi (2010) 

Celkem mě udivuje, že jsem se zvládla podívat na celý film, jelikož pro mě celkem nezáživné téma a k tomu ve filmu bylo spoustu neherců. Ve finále z toho vyšel ale v celku dobrý snímek, i když drama bych to rozhodně neoznačila, spíš ta komedie.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Troufnu si říct, že je to nejlepší špionážní seriál, který jsem viděla. Chuck je skvělí, vtipný a v celém seriálu sledujeme vývoj, jak se z ňoumy stal špičkoví agent CIA. Sarah je krásná a milá agentka, která se zamiluje právě do toho ňoumy, takže i ta romantika v seriálu nechybí. Zvláštní pochvala Caysemu, za jeho opravdu skvělí herecký výkon. No a neměla bych zapomenout i na Morgana, je sice pravda, že jak do všeho strká prsty mě sem tam pořádně vytočilo, byl opravdu skvělý. Tomuto seriálu dávám pět hvězdiček, prostě se mi víc než líbil. Ten seriál jsem si zamilovala.

plakát

V peřině (2011) 

Skvělé herecké obsazení, člověk by očekával že to bude filmová pecka. Nemůžu říct že to byla až tak špatné, byl to slabší průměr. Jako určitě bych měla pár výtek. Ale musím uznat, že hudba byla opravdu dobrá, ale příběh už nic moc. Nebýt skvělého Jirky Mádla, měl by film o hvězdičku méně.

plakát

Miláček (2012) 

Nechápu některé lidi, kteří vedou k filmu takový odpor jen kvůli tomu, že tam hraje Robert Pattinson. Nechápu lidi, kteří jsou takový strašní odpůrci celé Twilight sagy, když neviděli všechny, doposud zveřejněné, díly. Ale i tak tito lidé, odsuzují tento film. Herecké obsazení je na jedničku, i příběh není zas tak špatný. Robert podal skvělí výkon. Jedinou výtku mám ohledně toho konce, připadne mi takový neuzavřený, ale jinak skvělá podívaná.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Tobey Maguire jim už přišel moc starý a tak se rozhodli najít nového Spidermana, ale pokračovat v jedné sérii celkem úspěšných filmů s jiným hereckým obsazením je celkem nesmysl a tak se rozhodli založit novou sérii tohoto pavoučího muže. Je pravda že od prvního dílu Spidermana už uběhlo 10 let. Jak ten čas letí. Andrew Garfield a Emma Stone tvoří naprosto dokonalí a roztomilý herecký pár, který prostě přiláká spoustu fanynek. Ano, tento film se mně opravdu líbil, protože díky Andrewovi dostal tento film takový teenagererský nádech. Jestli-že jsem filmu Spiderman dala čtyři hvězdičky, tomuto filmu musím dat plný počet...

plakát

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012) 

Super "předfilm" před Dobou Ledovou 4, myslím že je to dobrý nápad a určitě potěší každého Simpsonovského fanouška. Navíc Maggie Simpsons je jedna z nejúžasnějších postav v celém seriálu.

plakát

Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 

Další film, který má cenu shlédnou v 3D. Český dabing se opravdu podařil, Češi prostě umí dabovat animáky. A ačkoli je to už 4 díl, opravdu jsem se bavila. A hvězdičku navíc dávám za veverku, která mě prostě nikdy nepřestane bavit a za Sidovu babičku, která byla vážně super.