Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (70)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Řekl bych, že za posledních deset let, je to nejlepší film co z našich luhů a hájů stojí za shlédnutí. Chtělo by se dodat bohužel.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Tenhle film je tak trochu tipu. "Díky bohu za každý film který se podobá Harrymu Poterovi". Uvidíme třeba bude pokračování lepší.

plakát

Snowden (2016) 

Chápu že by to mělo být podle skutečných událostí, ale to přeci není důvod, aby to bylo tak neskutečně utahaný.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Tah to mělo, jenže brzy se ukázalo, že chlapské chování ženám bez ptáka prostě nesluší. Nevím co to je za trend a na koho je to směřováno, ale myslím že, ženy umějí být vtipné a rvát se za "svoji" věc i bez penisu.

plakát

Švýcarák (2016) 

Tohle byl jeden z nejdivnějších filmů, které jsem měl tu možnost vidět. Bylo to nechutně vtipné, nekrofilně radostné, buzerantsky přívětivé, narkomansky vyvážené, retardovaně normální a překvapivě v tom nebylo ani trochu trapnosti. Ale naprosto nehodnotitelné. Myslím, že určitě stojí za vidění a vytvoření si svého názoru.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Po tomhle filmu jsem konečně začal vnímat, že nějaký Batman existuje. Filmy předtím byly tak nějak sterilní, nedalo se do nich vžít a bylo celkem jedno jestli umíraly dětičky, babičky strejdové, senátoři, něco zelo prázdnotou. takže za mě 4.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Doufám že, tenhle trend bude pokračovat a velice brzy se dočkáme vylepšení brýlí tipu "oculus", abychom tenhle zážitek mohli pořádně docenit. Plná palba hvězd za věci příští.

plakát

Zlo nikdy nespí (2016) 

film je aspirant na plný počet hvězd, Konečně se totiž podařilo obsadit dětskou roli ,normálním děckem. Tedy žádný retardovaný uřvaný smrad. Příběh je originální a herci výborní co víc si přát

plakát

Grimsby (2016) 

Znovu jiné a plné očekávání, které se chvílemi splní chvílemi ne. Což ale, neznamená že to není pecka.

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) odpad!

Ale no tak, jednička byl inovativní film. Tohle naopak, je "film" hodný na nominaci zvratku roku.