Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (77)

plakát

Red Rose (2022) (seriál) 

3,5* Fajn námět, ale vadilo mi občasné nelogické chování postav... SPOILER ... Pochopíte, že máte v mobilu aplikaci, která vás sleduje a vraždí lidi a trvá vám 4 díly než začnete mobily zahazovat.... vážně?! Pomalý rozjezd, ale zato druhá polovina je výrazně lepší. Oceňuji výborný soundtrack.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Nechápu kdo tomu filmu může dát odpad nebo 1*... Jákl má můj obdiv, natočil film skutečně na světové úrovni. Výborné exteriéry a práce s přírodou, skvělá výprava i výkony herců. Věrohodné bojové scény. Jistě byly zde určitě nějaké drobné historické nepřesnosti nebo Hollywoodská klišé, ale to najdeme i v takových filmech jako je třeba Poslední samuraj nebo Statečné srdce a na tom to opravdu nestojí. Z kina jsem odcházel spokojený já i manželka.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) odpad!

Zkreslování historie v historickém seriálu..... odpad!

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Naprostá pecka! Zatím nejlepší seriál roku 2020.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Paráda. Vzhledem k tomu jaké pohádky byly vypouštěny v posledních letech je toto naprosto výjimečný úkaz. Sympatičtí herci, krásná princezna, sexy charismatická čarodějnice, excelentní hudební doprovod, na pohádku poměrně originální a zajímavý děj, hezké exteriéry. Rozhodně doporučuji, stojí za návštěvu, jděte než ty kina zase zavřou!!!

plakát

Čertí brko (2018) 

Herci skvělí, písničky fajn, ale ten příběh, Kriste pane to byla hovadina.... Za herce 2*

plakát

Zloba: Královna všeho zlého (2019) 

Za mě dokonce o něco lepší než-li první díl, což je samo o sobě výjimečné. Doporučil bych jít na 3D projekci, je to na ní jako dělané.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Po druhém shlédnutí první série, pro potřeby zahájení sledování série druhé, jsem zvýšil hodnocení. Je to výborné. Člověk se musí velmi soustředit, aby do děje pronikl a chytal se. Těším se co se bude dít dál.