Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (719)

plakát

Sláva je tu sníh (2023) 

Opravdová podivnost, kde mě potěšila jen Mary Lynn Rajskub, kterou jsem dlouho nikde hrát neviděl.

plakát

Red Right Hand (2024) 

Nudná vata nedotaženého scénáře je protkaná chvilkami akce s céčkovými přestřelkami. Je vám úplně jedno kdo umře, protože konec je předem daný.

plakát

Madam Web (2024) 

Tohle tedy bylo celé špatně mimo castingu.

plakát

Bodyguard na volné noze (2023) 

Po vtipných zábavných kouscích s přítomností Johna Ceny (Peacemaker, Sebevražedný oddíl, Argylle) tohle tedy vůbec nevyšlo. Bohužel to bylo mizerné nejen v rámci komediálním, ale i akčním.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Špionské komedie můžu a tahle byla úplně skvělá. Závěrečný "balet" v dýmovnicích mě hlasitě rozesmál a rekvizita v podobě božího kočičáka byla využívána v úžasných scénách. Připomněl jsem si skvělé parodie Připoutejte se prosím nebo první Bláznivou střelu či Žhavé výstřely :-)))

plakát

Rodina nindžů (2024) (seriál) 

Akce bída s nouzí, nemám rád když v hromadných bitkách vidíte postávat komparzisty čekající až si hlavní postava vyřeší předchozí boj aby pak po jednom máchnutí mečem mohli spadnout k zemi. A to otřesné děcko spolu s dementně hrajícím ajťákem ubralo další hvězdu.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Popis akční, komedie, krimi, thriller je úplně zavádějící. Akce je v každém díle cca 5%, ale je to akce jak v céčkovém video filmu. Komedie 0%, krimi 0%, thriller snad jen v tom, že si říkáte 8 dílů seriálu, že přece něco tak mizerného nemohlo studio natočit. Spíše by se dal seriál přirovnat k psychologické sondě šíleného vztahu mezi špiony.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Moc hezký nápad, výborná Mohylová a slušně hrající Hádek. Zbytek včetně Neužila působil jen jako levný komparz. Jako obvykle u českých filmů dost mizerný zvuk. Venkovní futuristické prostředí působilo po většinu filmu skvěle, ovšem zjevně studiové kulisy bytů a pokojů srážely diváka zase zpět k TV inscenacím. Ale je to nadprůměrný československý film, tak jdu až na 4*.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Na jeden velice vtipný gag připadá 5 totálně hulvátských. Bohužel poměr s přibývajícím dějem filmu narůstá a konec už je úplně o ničem.... Tedy vyjma další hromady trapností.

plakát

Lovci z konce světa (2024) 

Slušná akce, ale nápad, scénář, dialogy a výkony vedlejších herců byly tristní.