Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (130)

plakát

Brána temnoty (2015) 

Takové lepší tři hvězdičky, mělo to hodně dobře našlápnuté, ale posledních 10-15 minut bych čekal troch propracovanější.

plakát

Zmizení (2013) 

Kvalitní snímek, který nutí diváka držet pozornost po celou dobu, aniž by to diváka obtěžovalo, ba naopak, hltá každou minutu a je zvědavý co přinesou další okamžiky. Nemám tomu absolutně co vytknout, výborné ve všech směrech, dobře vymyšlené, skvělé obsazení, žádné nudné pasáže, tak jak to má být.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Ty tři hvězdičky jsou nejspíš moc, ale dvě mi přijdou málo, takové dvě a půl a bylo by to akorát. Hraje si to na velký film plný akčních scén, ale ono ne, je to takové utahané.

plakát

Rezistence (2015) 

Poměrně nezáživné, nudné dialogy, akce o ničem. Divergence mě bavila, ale toto bylo hodně slabé.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Zajímavý příběh, ačkoliv na můj vkus ne příliš chytře rozvinutý a bohužel logika příběhu dost pokulhává. Člověka se po většinu filmu drží otázky, na které vidí jasné a přímočaré řešení, ale bohužel samotné postavy jak kdyby tyto otázky vůbec neznaly.I přesto to byl dobrý film, akorát mu chybělo logické vysvětlení děje, což by z něj dělalo skvělý film.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

K začátku jsem měl strach, aby se z toho nestala typická česká "pohádkoblbost", kterých v poslední době mnohonásobně přibývá, ale nakonec jsem byl velmi rád, že se z toho povedlo "vykouzlit" něco, co je (aspoň dle mého názoru) pro diváka "stravitelné". V mnoha částech vtipná pohádka a na dnešní poměry nadprůměrná.

plakát

Góóól! III. (2009) odpad!

Tohle by bylo hodně špatné i jako samostatný film, natož jako pokračování výborných dvou předchozích dílů. Děj naprosto o ničem a ty otřesné green screen scény tomu zatloukly poslední hřebík do rakve.

plakát

Rasputin (2011) (TV film) 

Zajímavý snímek ze zajímavé doby. I když ve filmu místy o nic nejde, za zhlédnutí to stojí, avšak člověk od toho nesmí čekat srdcervoucí podívanou.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Ten film má své kouzlo. Hlavně skvělý hudební doprovod.

Časové pásmo bylo změněno