Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

The Best of Enemies (2019) 

Nechápu, co lidi chtějí po filmech podle skutečných událostí... Speciální efekty, nebo vyhrocenější situace, nebo jiné věci, který se nestaly nebo nevím. Jednoduše dobrý film podle skutečné události.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

,,Špásování s bratranci, je v pořádku pro děti, ale není to dlouhodobě udržitelný sexuální postup, chápeš?" Škoda, že jsem tenhle seriál neviděl dřív... Ušetřilo by nám to se ségrou spoustu problémů 😂

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Moc nechápu zdejší recenze. Je to originální, je to vtipný a Bryce předvedla skvělý bojový scény (nevypadá to, že by jí někdo zastupoval), kde jsem jí tu rvačku fakt věřil a mohl by jí závidět kdejaký mužský protagonista. Plus skvělý vizuální efekty a samozřejmě skvělý obsazení.

plakát

Rise of the Black Bat (2012) 

Tohle je asi největší úlet, co jsem kdy viděl.😃 Mobil, herci z kanceláře, nulový obsah a máte film.😃 Podívat se na to můžete bezplatně na Plex.Tv

plakát

Bod obnovy (2023) 

I když jsem na to ze začátku koukal skrz prsty, protože sci-fi v českém podobě se naposledy povedlo u Návštěvníků, tak musím říct, že super. Film na mě působil jako něco mezi Náhradníci, Já robot, Alter Carbon a hra Cyberpunk 2077. Zajímavý taky je to, že mezi takovými herci jako je Matěj Hádek a Václav Neužil ml. excelovala Andrea Mohylová, a herecky je předjela o kilometr. Skvělá práce a doufám, že film vydělá dost peněz na to, aby se takové projekty vyplatili i ostatním režisérům a studiím.

plakát

Barbie (2023) 

Člověk má pocit, že celý svět upadá do nebinárního, zeleného, veganského světa... A najednou přijde film, který pod dohledem Mattelu ukáže všem, že svět je pořád normálním místem, kde lidé přemýšlí a vědí, co je správné. Film je skvělou satirou, ne na Barbie, ale na reálný svět.

plakát

Moonfall (2022) 

Jednodušší verze Dne nezávislosti z roku 1996. Za mě dobrý.

Časové pásmo bylo změněno