Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Fakt odpad.... Poslední dobou jakmile jsou na titulcích jména podobných herců, je předem jasné jaký to bude běs... Česká kinematografie zažívá nechutný úpadek

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Mizerové mě vždy bavili, ale tento film za mě propadák! Herecké výkony za nula, dialogy děsné. Když Hollywoodské fitness figurky se snaží chovat jako členové speciálních jednotek, není to ani k smíchu..Slovo pí. a zaznělo ve filmu asi stokrát, a humor byl jen dojení mrtvé krávy... Moc mě to zklamalo, bohužel nestojí film ani za druhé shlédnutí..

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) odpad!

Hellboy 1a2 byl good...Těšil jsem se na 3.....Ale vůbec nemá cenu vymýšlet cokoli...prostě odpad

plakát

Profesor a šílenec (2019) 

Pro mě naprosto strhující výkon Seana Penna!! Samozřejmě pohled na věc je subjektivní,ale z mé strany jeho nejlepší herecký výkon,který celý film povýšil až na mnou deklarovaných 5 hvězdiček!

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Kooonečně,po tolika "idiotysmech" co se po několik let točily,pohodový Český snímek...Nenáročná odpočinková komedie,natočená v krásném domácím prostředí,v úžasném světle.Petře Hřebíčkové to velice sluší,září celým filmem,humor na decentní úrovni.A O.Vetchý-bez komentáře,zkrátka "pan herec"...Netvrdím že je film na Oscara,ale potěší,zahřeje a dopřeje necelé dvě hodiny klidu a pohody!Díky!!!

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Těšil jsem se moc....Klasika,jak má něco víc jak 2 díly,je to dojení mrtvé krávy...A navíc,celý film je tím nejdelším reklamním blokem co jsem kdy zhlédl.. :(

plakát

Creed (2015) 

Mrtvá kráva se možná ještě trochu ždímat dá..Ale Rocky už ne!Nudné,utahané,kopírované.Herecké výkony na úrovni oblastního divadla,a obsazení filmu mi připadá,že potřebovali job pro polovinu pracáku z černošského ghetta.Veliké sklamání a dvě hvězdy dávám pouze z nostalgie ..

plakát

Vybíjená (2015) odpad!

Nevěděl jsem vůbec co mě čeká...První snímky,překvapení a skvělé složení herců...Natěšil jsem se na veselé odpoledne....Dokoukal jsem film z principu...Děsné zklamání,nuda bez jakékoli šťávy...Děsně mě to nazlobilo...Když klukům náhoda dá,vydrží ještě rok s Partičkou,ale už se jim bude moc těžko stavět na nohy.Takovéto snímky jim lámou vaz a ničí úroveň!

plakát

Ant-Man (2015) 

Ani ryba ani rak....Nechci být "zlý",snímek ucházející,herci good,zajímavý nápad.Navečer ke kávě film bez problémů..Ale nic by mě netáhlo vidět to podruhé....

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) odpad!

Celá staletí existuje nebezpečná kombinace u lidí : Ego,arogance a hloupost,kombinovaná chamtivostí a prázdnou hlavou! Vše v jednom zcela bezcenném snímku....Samozřejmě,vše nezbytně orámované zlatem a prachsprostou vulgaritou!!