Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 934)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Tak to tohle byl velký balzám na duši! Ironicky vtipné, čistě romantické a psychopaticky dokonalé! A co se týká Jennifer Lawrence, nevím jak to tahle dvacetiletá holka dělá, ale momentálně si nevybavuji více sexy herečku okolo jejího věku! Co bych dal za takovej tanec! Naprostá bohyně. No a Bradley, to je prostě frajer a svýho mentally ill boye hraje dobře.

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Tak tohle je vončo! ironickej film, kterej si dělá prdel sám ze sebe a pokud máte rádi Tarantinovky, tak směle do toho! Výborně namixované obsazení, L.A. jako exterier příběhu se rovnat Bruggám nemůže, ale pořád dobrý. Opravdová zábava.

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Megaton opět ukazuje, že stojí za jednoho velýho dicka! Je tam znát ten jeho look a vizuál, stejně tak to, jak těžkopádne pracuje se střihem, kdy si divák opravdu neužije ani jednu akci. Servíruje jich tam víc než dost, ale skutek, utek. Liam Neeson je pán a Jeho Bryan Mills je pořád velkej střelec, ale bohužel to sám nezvládne.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Viděl jsem dost filmů. Od těch, které měnily historii až po tý, které mi byl čert dlužnej, jak jsem se u nich nudil. Jednoduše řečeno, málo kdy mě co překvapí a málo kdy objevím ještě něco, co stojí za to a já to neviděl. A proto se vždycky těším na novýho QT, protože ten kluk nikdy nezklame. Není toho moc co napsat, zatím stále prožívám orgasmus. Django je filmem roku!

plakát

666 Park Avenue (2012) (seriál) 

Za mě... jeden z nejlepších seriálu tohoto roku!

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Game of Thrones meets Twilight meets Thor meets Lord of the Rings meets Narnie meets Once Upon a Time. A máme tady fantasticky laděnou akční "pohádku" s topovým obsazením, dalo by se říct nadprůměrnými efekty a Florence + The Machine na konci! __ Trošku ubrat stopáž.

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) odpad!

Emily mám rád a docela radši bych ji měl u sebe v posteli, Segel je zas sympaták, ale trosku ohranej z HIMYM. A tenhle film? Debilni!

plakát

Luther (2010) (seriál) 

Tak tohle je hodně topovej serial! Idris Elba je prostě frajer jako prase.