Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (358)

plakát

Lupin - Série 1 (2021) (série) 

Naprosto úžasnej Omar, kterýho fakt můžu a v kombinaci s nádhernou srdcovou Paříží a dějem inspirovaným knihou mě bavil od první minuty. Doporučuji!// Top skladba od Cascadeur - Meaning

plakát

Němá tajemství (2023) 

Jako já dávám českýmu filmu šanci tak jednou do roka a nikdy ne komedii. Tohle byla trefa do černýho, absolutně mi to sedlo do nálady a sedlo si to všechno pěkně pohromadě. Vykreslenej děj, ticho protkaný jemnou hudbou, naprosto poetický záběry a herecký výkon Martina to podtrhl. Psychologický filmy jsou moje srdcovka a tohle bylo fakt dost povedený. Líbilo a doporučuju!

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Jako fakt se jde zamilovat do seriálu no. Tohle byla pecka, celý jsem to žila s nima a soundtrack nemá chybu. Doporučuju!

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Láska, Čas a Smrt.. film, co mě pohladil po mojí poetický duši.. Skvělé dialogy, úžasná Kate Winslet a to celé završené tlakem na oční kanálky :-). Líbilo moc

plakát

Otec (2020) 

Komorní příběh o pár hercích, který vás jednoznačně rozseká. Anthony byl úžasný, věřila jsem mu každé slovo i slzu a velmi se mě tento snímek dotknul. Pár slz jsem pro tebe uronila  Antohny. Doporučuji

plakát

I dva jsou rodina (2016) 

Úžasný... Pro Omara už od Nedotknutelných mám slabost a ani tady nezklamal a ta malá je kouzelná..  Příběh, co vtipně a napohodu plyne tak jak jsem chtěla a navíc to nakonec takhle vygraduje. Některý citace jsem si musela zapsat a celkově to moje srdce matky to neskutečně ořvalo. Doporučuji /Skladba River od Leona Bridgese tomu dodala atmosféru

plakát

Skleněný zámek (2017) 

Mluvit je na hovno.. tak nějak tohle sedí pro celý děj kdy  otec topící se v chlastu vlastně jen slibuje, doslova staví vzdušný zámky s šílenou matkou a nic z toho, jen útěky, hlad a neklid. Jenže taky je tam ten otcův absolutní fantazijní svět a originální myšlení, umění matky, která vidí v obrazech to co obyčejný člověk nesvede, taky zvláštní ale silná laska ke svým dětem a v neposlední řadě sourozenecká síla držet spolu. Místy lze závidět a místy litovat. Tak jak to je v životě.

plakát

Cruella (2021) 

Co tohle bylo? Uff.. Ema Stone naprosta špička, miluju její roli, kostýmy a všechnu tu výstřední módu, seděla jsem přikovaná u obrazovky jak nikdy. Cruella v trochu jinym světle než na mě působila v dětství u Glenn Cloose. Mě to bavilo a rozhodně jako bývalá maskérka v divadle jsem si tohle užila s zářivým úsměvem!

plakát

Chlast (2020) 

Mads je srdcovka a severské filmy mě prostě nikdy nezklamou. Chlast byl o chlastu přesně v takový míře jak jsem chtěla, všechno to bylo silný a zapadlo do mojí duše. Životní příběh Martina se tak nějak dotýká toho mého a mě to neskutečně sedlo a jeho taneční scéna byla topovka. Líbilo moc a připíjím na nás všechny :-)

plakát

Výjimeční (2019) 

Úžasné.. Citlivý snímek o tom, jaké to je být prostě jen lidský. Dej ztracenému případu domov, dej naději a ono to půjde. Silný zážitek, včetně hudby a Vincenta, co nikdy nezklame.