Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Romantický

Obsahy (162)

Ai jiu zhai yi qi

Ai jiu zhai yi qi (2009) (seriál)

Mars je taiwanská superstar hudebního a filmového průmyslu. Jenže jeho popularita po sérii negativní publicity šla prudce dolů. Jeho finance se ocitly v červených číslech, proto mu musí jeho manažer najít nové místo k bydlení. Mars zjistí, že v domě nebude bydlet sám. Sestry Momo a Chu Chu jsou majitelkami domu. Kromě toho Mars musí začít chodit na univerzitu, jinak by ho čekala vojenská služba. Chodí do stejné třídy jako Momo, která má ovšem jeho chování doma i ve škole plné zuby. Jejich neustále střety a hádky se ovšem vyvinou do něčeho složitějšího, než pouhé nevraživosti.

Ai ni ai wo

Ai ni ai wo (2001)

Na ulicích hlavního taiwanského města Taipeie jsou často k vidění krásky prodávající ve stáncích u silnice všechno možné, samozřejmě mezi sebou soupeří prodávající i jejich šéfové, případně gangy, kterým stánky patří. Fei-fei (Angelica Lee) by ovšem ráda zkusila i něco jiného. Stejně jako ona pokouší se zlepšit svůj úděl i pekař Feng (Chen Chang). Jakmile spolu tato dvojice začne žít, každý se po svém snaží toho druhého podporovat a pomáhat mu, ovšem ne vždy se to povede.

Ai sha

Ai sha (1981)

Taiwanská dívka Ivy studující v Kalifornii se zaplete s okouzlujícím mužem jménem Chiu Ching. Ten musí sice náhle odjet, pošle ale Ivy telegram s ujištěním své lásky. Ivy zatím tráví čas se svým ex-přítelem Louiem a se skupinou kamarádek bydlících na koleji. Vztahy všech zúčastněných se začnou dramaticky měnit poté, co se vrátí Chiu Ching, a on i Ivy zjistí zásadní fakta, která ovlivní nejen jejich život.

Ai yu cheng

Ai yu cheng (2000)

Jau (Francis Ng) a Jun (Daniel Chan) jsou bratři, kteří byli vychováni babičkou. Ve věku osmi let Jau opustil domov s 50 000 hongkongských dolarů. Už o něm nikdy nebylo slyšet. Jun po letech najde svého bratra a zjistí, že se stal gangsterem v Thajsku. Jun se proto rozhodne vydat do Thajska se svou přítelkyní Jess (Pace Wu). Peníze jsou pro něho ovšem jen záminka, aby rozpletl uzel ve svém srdci…

And I Hate You So

And I Hate You So (2000)

Gramofonová deska se stane důvodem hádky rádiového DJ a jedné spisovatelky, která má v novinách svůj pravidelný sloupek, jenž jí získal velkou pozornost a přízeň lidí. Oba dva se začnou čím dál více nesnášet, protože se dostanou do několika konfrontací, které jim přinesou problémy. Oba ovšem zjistí, že toto setkání možná vůbec nebude na škodu...

Anna yu anna

Anna yu anna (2007)

Anna má velmi dobrou práci v Singapuru, přítele, který ji zbožňuje, přesto není moc šťastná. Pronásleduje ji trauma z dětství. Rozhodne se odcestovat do Šanghaje, kde ke svému počátečnímu zděšení najde svou dvojnici. Kromě vzhledu s ní má ovšem společného mnohem více, jak se brzy přesvědčí. Obě ženy se také dohodnou na tom, že si na pár dní zamění svoje identity.

Asaruto gâruzu

Asaruto gâruzu (2009)

Tři mladé a krásné lovkyně s úctyhodným zbraňovým arzenálem vedou válku proti obrovským mutantním tvorům, kteří jsou známí jako píseční červi. Tito tvorové učinili z většiny země neobyvatelnou pustinu. Skupina lovců se pokouší pomocí nejmodernějších zbraní nezávisle na sobě zničit tyto tvory. Jejich situace se však začne čím dál víc komplikovat.

Atena : jeonjaengui yeosin

Atena : jeonjaengui yeosin (2010) (seriál)

Teroristická organizace známá jako "Athéna", jejíž jednu sekci vede Son Hyuk (Cha Seung-Won) hrozí svými útoky Jižní Koreji a celému světu. Skupina Athéna se zajímá především o energetickou politiku zemí a nerostné zdroje s energetikou související. Speciální agent Lee Jung Woo (Jung Woo-Sung) z NTS - National Security Agency se pokusí odhalit jejich ďábelské plány. Epický souboj obou organizací může začít.

Ba hai hong ying

Ba hai hong ying (1993)

Chin (Cynthia Khan) je policistka z Pekingu, která po čase rozhodne podívat do Hong Kongu. Potká zde policistku Feng (Moon Lee), se kterou má splnit jeden úkol, získat cennou starou malbu ztacenou za dob 2. sv války. Do cesty se jim postaví yakuza a další potíže...

Ban zhi yan

Ban zhi yan (1999)

Jeden muž ve středních letech se právě vrátil po dlouhé době z Brazílie do Hong Kongu. Pokouší se vybavit svoje vzpomínky na minulost starou 30 let. Jako jeden ze suvenýrů má i polovykouřenou cigaretu, v portugalštině metade fumaca. Jak to tehdy vlastně skutečně bylo, co je z příběhu muže pravdivé a co výmysl? Záleží na tom vůbec?

Bara no nai hanaja

Bara no nai hanaja (2008) (seriál)

Shiomi Eiji je nucen po smrti své přítelkyně být svobodným otcem. Stará se poté, jak nejlépe umí, o dceru Shizuku. Eiji nikdy neuvažoval o tom, že by se oženil. Pracuje v různých zaměstnáních na půl úvazku a jeho jedinou radostí je dcera. Ale ta se právě začíná chovat dost podivně. Skrývá svoji tvář před cizími lidmi kuklou a odmítá ji sundat!

Bjakujakó

Bjakujakó (2006) (seriál)

Když Ryoji zjistí, že jeho první láska Yukiko je zneužívána jeho otcem, otce zabije. Yukiko je donucena svoji matkou k prostituci a naaranžuje to s Ryoujim tak, aby to vypadalo, že jejich rodiče se zabili navzájem. O 14 let později se znovu setkají a pokouší se spolu překonat mnohé překážky a udržet v tajnosti to, co se kdysi stalo. Ryoji se rozhodne, že se stáhne do podsvětí a bude Yukiko všemožně podporovat. Ale ani Yukiko nechce zůstat Ryojovi nic dlužna a dělá vše, co je v jejích silách, aby mu zařídila lepší život. Oběma je v patách neúnavný detektiv Sasagaki Junzo, který i po letech chce zjistit pravdu.

Boli zhi cheng

Boli zhi cheng (1998)

Studenti Vivian (Qi Shu) a Raphael (Leon Lai) se poznali v Hongkongu za časů bouřlivých změn sedmdesátých let. Jejich vztah prošel různými peripetiemi, ale co se vlastně mezi nimi za posledních dvacet let stalo? V letech devadesátých se jejich potomci pokusí odhalit tajemství, které by vedlo k rozuzlení nedávné události v Londýně.

Bu si qing mi

Bu si qing mi (2001)

Policista Sam (Leon Lai) řeší těžký případ dvou bratrů, kteří se zabývají pašováním osob, obchodem s drogami a převáděním uprchlíků, organizováním prostituce. Samova přítelkyně Ann (Asaka Seto) se jako státní zástupkyně také podílí na tomto případu. Oběma se díky tomu změní život k nepoznání. Střely lásky prostě zasáhnou občas každého, ovšem každý po takovém zásahu reaguje po svém.

Bubeník

Bubeník (2007)

Sid (Jaycee Chan) právě vyvedl menší průšvih. Začal si s milenkou mafiánského bosse. Musí tedy rychle opustit Hong Kong a uklidit se na čas někam. Dorazí na Taiwan. Jako rockového bubeníka ho fascinuje vystoupení místních zenových bubeníků. Chce se k nim připojit, nejen z hudebního zájmu. Dívka Hong Dou (Angelica Lee), kterou Sid potkal už dříve, je také členem.

Buddha Mountain

Buddha Mountain (2010)

Parta přátel je nucena žít ve velkém městě ze dne na den a jejich budoucnost je velmi nejistá. Proto se rozhodnou změnit svůj život, přestěhují se do levného bytu, kde jsou však pouze podnájemníky staré operní zpěvačky. Její tiché dny a svým způsobem jednoduchý život díky podnájemníkům skončil, jak se obě strany vypořádájí se vzájemným soužitím?

Bílá pomsta

Bílá pomsta (2011)

Dva přátelé spolu soupeří během rebelie proti dynastii Qin v letech 221 - 206 př. n. l.. Liu Bang (Leon Lai) a Xiang Yu (Feng Shaofeng) se stanou vůdci povstání. Jejich služeb využívá král Huai ze země Ču, ale ten brzy pozná, že je králem pouze jménem.

Cheng shi nu lie ren

Cheng shi nu lie ren (1993)

Yang Ching (Cynthia Khan), je policistka pocházející z dobré rodiny. Její otec se má znovu ženit s krásnou ženou jménem Wai (Kara Hui). Yang se nová macecha poněkud nezdá, musí jí prověřit, zda nejde pouze po otcově bohatství. Proto zahájí vyšetřování. Najme soukromé očko a vrátí se na čas domů. Jenže detektiv Charlie Chan (Anthony Wong) a jeho asistentka udělají někdy více škody než užitku a situace se tak začně ještě více komplikovat...

Cheonnyeonjiae

Cheonnyeonjiae (2003) (seriál)

Před více než tisíci lety se Puyeo-ju (Yu-ri Seong) ocitne náhle v budoucnosti. Nikdo jí nevěří, že je princezna království Pekče, které zaniklo v 7 stol. n. l.. Narozdíl od ostatních princezen je Puyeo-ju umělecky vzdělaná a ovládá bojová umění. V minulosti o ní usilovali generál Guishil Ari (So Ji Sub) a dobyvatel Kim Yu-suk (Kim Nam Jin). Princezna se ocitá v roce 2003, potká dva muže, kteří se zmíněným dvěma dokonale podobají. Cestu jí zkříží i další lidé, které tehdy jako princezna znala. Podaří se Puyeo-ju dostat v čase zpět?

Chi luo kuang ben

Chi luo kuang ben (1993)

Siu Yin (Tamara Guo) je obyčejná čínská dívka, zamilovala se do muže, který jí slíbil život v Hong Kongu. Místo toho jí naučil fetovat a nutí ji k prostituci. Když se jí podaří se ho zbavit, odejde ho Hong Kongu, ale stále nemá štěstí, opět se musí živit prostitucí. Je nucena spolupracovat s policistkou Hung (Farini Cheung), aby společně dopadly drogového bosse. Situace se však stává stále nebezpečnější, obě hrdinky bude čekat dost těžké rozhodování...

Reklama