Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (2 830)

plakát

Jack Ryan - Season 4 (2023) (série) 

Poslední série byla o dost lepší než ta třetí. Sice mi přišla dost uspěchaná, hlavně na konci, ale příběhově a scénáristicky daleko lépe napsaná. Klidně bych těch sérií zvládla víc, pokud by scénář byl dobře napsaný a zajímavý, ale říká se v nejlepším přestat, takže za mě skvělé zakončení Jacka Ryana.

plakát

Jack Ryan - Season 3 (2022) (série) 

Třetí sérii výrazně uškodilo to, že se odehrává u nás v Česku. Byť jsem se kvůli tomu na to fakt těšila, tak to nakonec bylo zklamání. Tolik nepřesností a nelogičností o naší zemi mě fakt štvalo. A celkově ani ten příběh nebyl vůbec dobře scénáristicky zpracovaný.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Dvojka mi přišela o něco málo lepší než jednička. Ale, co si budeme největším tahounem je bez pochyby Samantha a byla jim i v seriálu. Každopádně stavět bod zlomu na jediné puse s Aidnem mi přijde trochu nelogické.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Spousta, spousta akce, příběh naprosto o ničem. Vysvětlení celé pointy by uhodl snad každý. Zase spousta akce. Opět netušíme, co se stalo několika postavám z minulých dílů, ale to už je hold taková tradice téhle série. Jo a opět spousta akce.

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Tohle je za mne naprosto zbytečný, fakt zbytečný díl, který natočili jen proto, aby se tam vrátili staré postavy. O ničem jiném to nebylo. Vůbec nevysvětlili kam se poděli ty ostatní postavy z lodi a to mě na té sérii štve nejvíc.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

To, že se to odehrávalo ve vězení bylo zajímavé a vcelku mě to bavilo. Líbila se mi scéna v koupelně s tím zombie obrem, ta byla dobrá. Efekty ale opět nic moc, navíc je to všechno na jedno brdo a diváka už to fakt přestane bavit.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Vlastně je to jako sledovat tři díly seriálu v jednom akorát s časovým skokem. Příběh je naprosto nesmyslný, ale chápu, potřebovali rychle vymyslet něco, aby přilákali fanoušky. Jako nostalgie a připomínka je to fajn, ale jinak to moc nefunguje.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Tady se Marvel hodně snažil hrát na city. Bylo fajn vidět Rocketovu minulost a musím přiznat, že jsem byla dojatá, ale stavět na tom celý příběh se mi nezdálo úplně fajn. Ráda jsem si připomněla Strážce jako takové, ale nevím jestli bych se na tu trojku znova podívala, asi spíše ne. Takový průměr, možná lehce podprůměr.

plakát

Tchán s tchyní jsou psanci (2023) 

Po delší době jsem dala opět šanci Netflixu a opět se tam asi nějakou dobu zase neukážu. Já prostě nezvládám Adama Devina, to je tak zvláštní herec a fakt by mě zajímalo, jestli je takový i v reálu, protože nehraje nic jiného než tyhle trapný postavy a to já nedávám. Jedna hvězda za Peirce a Ellen.

plakát

Něco, co stvořil Bůh (2004) (TV film) 

Jeden z mála Alanových filmů, které jsem ještě neviděla, takže jsem ráda, že se na něj našel čas. Bylo zvláštní ho slyšet mluvit s americkým přízvukem, ale zvládl to na jedničku. Celkově i snímek se mi moc líbil, není to nic dokonalého, ale na klidné odpoledne je to fajn a člověk se dozví pár nových věcí. Herecky je to zahrané skvěle.