Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (935)

plakát

Dabing Street (2018) (seriál) 

Prvními díly jsem byla vyloženě nadšená, pár posledních dílů mě už tak nedostalo...

plakát

Strom života (2011) 

V "Novém světě" jsem s Malikem byla a ráda, tentokrát mne ale sebou na cetu do hlubin času a víry bohužel nezlákal...

plakát

Jarmark marnosti (2004) 

Předchozím hodnotitelům připomínala hlavní hrdinka Barryho Lyndona, mě spíš jinou nezdolnou ženskou hrdinku - Scarlett O'Hara z Jihu proti Severu - obě se snaží urvat si ze života co nejvíc a vyškrabat se co nejvýš a občas tu jejich úpornou snahu holt odnesou lidi okolo nich. Jinak samozřejmě nádherná výprava uchvátí asi každého a díky ní je k unesení i ta šílená stopáž.

plakát

Náhradníci (2000) 

Koukat se na americký fotbal by mě asi určitě nebavilo, filmy o něm mne však většinou baví. Tady není pochyb o tom, jak boje náhradníků celkověto dopadnou a jestli zadák Keanu uloví krásnou roztleskávačku (a kolikrát jste už Gena Hackmana viděli v roli sportovního kouče?), takže si v klidu můžete užívat vedlejší postavy a těšit se jejich castingem a gagy. Já si to docela užila.

plakát

Cesta aneb Matka oceán (2016) (TV film) 

Poetický dokument s nesmírně silnými záběry těhotné Leiny při setkání s velrybami, delfíny a rybami pod hladinou.

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Leontýnka jsem toužila být já, určitě moje dcery a protože teď mám vnoučka, teším se, že jen co trošku povyroste, pustím mu tenhle nesmrtelný dětský evergreen, aby se napřed zamiloval do trpasličí party a po čase i do Leontýnky.... Jsou prostě filmy (a písničky v nich), které nestárnou a tohle je jeden z nich

plakát

Soudce (2014) 

I když je "poselství" filmu rozpoznatelné snad od první minuty (Downey Jr. prozří a pochopí PRAVÉ HODNOTY ŽIVOTA), zajímavé jsou hlavně peripetie (navrch mám prostě slabost pro filmy odehrávající se v soudní síni) a herecké výkony snad ve všech rolchí. Konec trochu protahovaný, ale celkově pro mne nadprůměrný divácký zážitek.

plakát

Memphis (2011) (divadelní záznam) 

Profesionalita se vším všudy a velký zážitek i v tv. České televizi bych pak chtěla poděkovat za titulky - na rozdíl od jiných tv, kdy mám občas pocit, že titulky dělá automatický překladač, tyhle se povedly a zážitek z muzikálu nekazily.

plakát

Šest žen Henryho Lefaye (2009) 

Docela příjemný film, pokud Vám nevadi Tim Allen, nicméně větší role připadají na ex-manželky, manželku a dceru a tohle dámské obsazení je podařené. Brada Vám sice z toho nespadne a ani Vy smíchy nespadnete se židle, ale také Vám nebude trapně, že jste s tímto filmem strávili 90 minut.