Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama

Zajímavosti k filmům (1 621)

Batman: Caped Crusader

Batman: Caped Crusader (2023) (seriál)

Tento seriál je silně ovlivněn televizním Batmanem (od r. 1992), ve kterém se poprvé objevila i postava Harley Quinn, jež se bude vyskytovat i v tomto seriálu. Spoluautor této postavy Bruce Timm však uvedl, že charakter této postavy si zde projde výraznými změnami. V prvé řadě bude Harley vyobrazena jako asijská američanka. Dále pak vůbec nebude Jokerovou přítelkyní. V neposlední řadě bude jiná i její povaha – zatímco v Batmanovi z 90. let byla jako Dr. Harleen Quinzel vážná a „seriózní“, tak po přerodu v Harley byla její povaha ztřeštěná a komická – zde tomu bude zcela opačně.

Batman: Caped Crusader

Batman: Caped Crusader (2023) (seriál)

Seriál měl být původně uveden buď na stanici Cartoon Network anebo streamovací platformě Max – po sloučení společností WarnerMedia a Discovery se ovšem uvažovalo o tom, že by seriál putoval do trezoru podobně jako např. snímek Batgirl. Nakonec byl seriál nabídnut k prodeji, přičemž jej zakoupila společnost Amazon, která jej nakonec i uvedla na své platformě Prime Video. To samé potkalo i snímek Dáreček Batman (2023), který též odkoupil Amazon.

La saga: Negocio de familia

La saga: Negocio de familia (2004) (seriál)

Natáčelo se v kolumbijské Bogotě. Pro scény ze 30. a 40. let 20. století byly využity scenérie města Tunja – toto místo je pod ochranou památkářů a dle centra pro prevenci kriminality se jedná o nejbezpečnější město v celé Kolumbii.

Megalodon: The Frenzy

Megalodon: The Frenzy (2023)

Společnost The Asylum vydala film v témže roce, kdy šel do kin jiný počin s obřími žraloky – jednalo se o snímek Meg 2: Příkop (2023).

Isla Paraíso

Isla Paraíso (2007) (seriál)

Filmovalo se na Floridě a v celé novele si zahrálo jen deset herců.

Isla Paraíso

Isla Paraíso (2007) (seriál)

Telenovela má 20 epizod a každá z nich trvá přibližně 2 minuty. Všechny díly jsou k dispozici na YouTube, kam je nahrál oficiální kanál studia Venevision.

El fantasma del Gran Hotel

El fantasma del Gran Hotel (2009) (seriál)

Telenovela se zpočátku vysílala v hlavním vysílacím čase – kvůli nízké sledovanosti však byla z osmé hodiny večerní přesunuta na půlnoc.

Theodore Rex

Theodore Rex (1995)

Rozpočet činil 33,5 milionů amerických dolarů, díky čemuž je tento snímek jedním z nejdražších filmů určených primárně na video (v některých státech se film v kinech promítal). Např. Zvonilka (2008) stála 50 milionů dolarů.

Theodore Rex

Theodore Rex (1995)

Snímek měl být původně uveden v kinech – reakce publika během testovacích projekcí však byly natolik negativní, že se rozhodlo pro uvedení na video (v některých zemích se však film v kinech promítal).

Theodore Rex

Theodore Rex (1995)

Honorář Whoopi Goldberg (Katie) měl činit 5 milionů amerických dolarů – nakonec herečka obdržela o dva miliony navíc.

Theodore Rex

Theodore Rex (1995)

Natáčelo se od června 1994 do září téhož roku v kalifornském Los Angeles.

Král Škorpion - Bitva osudu

Král Škorpion - Bitva osudu (2012)

Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení.

Reklama