Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 475)

plakát

Ani ve snu! (2016) 

Film mě zaujal svým filmovým jazykem. Dokonce natolik, že jsem ho vydržel pozorně sledovat do konce, i když nepatřím mezi cílovou skupinu. V dnešní době je to malý zázrak, když je film v něčem jiný, než ty předešlé.

plakát

New York, New York (1977) 

Úspěch filmu stojí na muzice.Jazzový fanoušek skousne i nějaké ty rozvolněné scény, kdo jazz nemusí, zřejmě se budu chvílemi nudit.

plakát

Poldové a nemluvně (2020) (seriál) 

Zpočátku jsem byla skeptická, ale postupem času jsem se dívala s chutí. Některé díly byly slabší, ale jako celek to ušlo. Jenom ta znělka ála Pavel Celta - asi ho Jiří Hájek slyšel moc často v rádiu ...?

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Chci zpátky Michálka, který natočil Zapomenuté světlo a Sekala!! Kde je?!!

plakát

Marie-Octobre (1959) 

15.4.2020 Na Marii-October jsem se těšila. Podobný námět jako u Pikniku (Tv film 2014), ale zoruzlení je jiné. Průběh jsem tak nějak očekávala - že bude podezřelý každý, včetně Marie a posluhovačky. Přesto byl vývoj velice zajímavý, dobře napsané figury. Komorní drama, jaké mám ráda!

plakát

Učitel - Série 2 (2017) (série) 

Asi nejslabší z celé druhé série byl první a poslední díl. Díky lehce otevřenému konci je dle mého mínění zaděláno ještě na trojku, tak jsem zvědavá na pípadné pokračování

plakát

Péril blanc (2017) (TV film) 

Na tomto cyklu jsou víc zajímavé lokace než krimi.

plakát

Hvězda (2020) (divadelní záznam) 

Mám ráda divadlo, Evu Holubovou i Patrika Hartla. Doufala jsem, že půjde o záznam z dřívější doby. když jsem se dověděla, že to bude bez diváků, napadlo mě, co to asi bude. Je to jako bych četla pohádky prázdným postýlkám, když jsou děti u babičky ... První polovina mi připadala taková jalová, v druhé polovině se to rozjelo trochu víc.