Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 420)

plakát

Sportovní noviny (1994) (pořad) 

„Tak co, sporťáku, už máš chlapa?“ Pardon, jiný pořad. (997.)

plakát

Žiješ jenom dvakrát (1967) 

Série se pořádně rozjela, Blofeld poprvé ukázal svou tvář a k tomu sympatické japonské prostředí. Ovšem z toho, jakým způsobem balí James Bond něžné pohlaví, jde na člověka až deprese. (996., 27. IX. 2014)

plakát

Thunderball (1965) 

Zdá se, že s Thunderballem začínají tvůrci odkládat naivitu, kterou se vyznačují první bondovky, a servírují divákům vědomě to, co mají na Bondovi tak rádi. Seanu Connerymu to jde i pod vodou. (995., 25. IX. 2014)

plakát

Sodoma Gomora: Insane Insane (2013) (hudební videoklip) 

Hodnotil bych třemi hvězdami, ale je to lepší než Řezníkova současná tvorba, takže dávám čtyři. (994.)

plakát

Počasíčko (1994) (pořad) 

Dnešní generace se tomu asi zasměje, ale pro nás, co jsme vyrůstali v devadesátých letech, bylo Počasíčko spolu s Peříčkem doslova Svatým grálem při úporné snaze vyklouznout z dohledu rodičů a konečně se podívat na ten mystériem zahalený pořad, kde jsou prý ženy úplně nahé. (993.)

plakát

Řezník: Pořád jenom Hate (2014) (hudební videoklip) 

Řezníkova starší, více „dějová“ klipová tvorba mi přijde lepší už jen z toho důvodu, že u novějších songů jako Pořád jenom Hate nebo Patrick Bateman slouží vizuální stránka jen jako ilustrace a nikam zmíněné písničky neposouvá. (992.)

plakát

Satisfaction (2003) (hudební videoklip) 

Leckdo by mohl namítnout, že je to neuvěřitelně pokleslé, sexistické a objektivizující, ale Benny Benassi prostě ví, jak se dělá sexy hudba. Klip k I Love My Sex bych ale přece jen viděl raději. (991.)

plakát

Farma (2011) (pořad) odpad!

Představte si, že se účastníte kalenice na bytě, ale místo sledování pořádných filmů nebo normálního povídání si se musíte dívat na tuhle pičovinu, protože holky prostě musí vědět, jestli bude muset odejít Štefan nebo Juro. Navíc mám pocit, že je to jako plivnutí do tváře všem obyvatelům (nejen) Slovenska, kteří ještě vědí, co obnáší život na venkově. (989.)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Banda vymletých pitomců si jede užívat do Karibiku, aby jejich radosti a strasti občas přerušené nějakým tím zásunem sledovali podobně vymletí pitomci u televizních obrazovek. Djkoma: Ano, realita je opravdu taková, lidi jsou opravdu hloupí a baví se o sexu jako o pití panáků v baru, ale proč o tom točit pořady? (988.)