Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrné zpracování sportovních zpráv. Modeátoři jsou více k smíchu než k pláči, ale vážně se brat určitě nedají. Tittelbach a dnes Pouva jsou úplně mimo. Sportovní zprávy jsou nepřesné a zbytečně stručné. Raději něco senzačního než to, co zajímají i ostatní.... A trapnost nad trapnost v podání Borce na konce je jen třešnička na dortu ubohosti... ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

L: " Tak Pavle, co nás dnes čeká, ale skutečně jen v rychlosti, tlačí nás čas..." P: "Ano Lucko, takže jen v krátkosti: Dolní Lhotka prohrála v přípravném utkání se Spartou C, vysoko 3:0, dále uvidíte nový extravagantní účet Maxe Biagiho, se kterým se představil na GP v Brně a na závěr vám pustíme jednoho nešťastného baseballistu, který dostal míčkem do hlavy." L: "Hm, tak to se máme skutečně na co těšit a teď pojďme na reklamní blok, ať to všechno stihnem" ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Miluju fotbal a sport, takže jsem rád, když se cokoliv nového o dění ve světě dozvím. Ale zprávy na nově, to je někdy kořeňíčko:-)) Vašek Tittelbach zarytý sparťan a jeho kecy o blbé spartičce nikoho nezajímají, krom. 4% .... A redakce? Ta taky dokáže pobavit - ukáží reportáž z utkání (které Příbram vyhraje nad Ostravou 1:0. Ukážou i branku..) no a po reportáži hlásí: tady máme další dnešní výsledky Příbram - Ostrava - 0:0 ...... :-))))) nepotřebuje komentář:-)) Nova a sport, to je krok do tramtárie. Trapní moderátoři v čele s Vaškem. Ohraný, leč někdy zajímavý borec na konec a výplody a výmysly, co se nestaly, nebo jsou překrouceny o 180 stupňů.... Jednou se záměrem, jednou o tom ani neví....Na bezkonkurenční branky body vteřiny to nemá ani ve snu a nepřiblíží se jim ani za sto let... S Českou televizí se nova ve sportu srovnávat absolutně nemůže... I tak ale jsou to pořád informace o sportu a na ty se podívám rád vždy (i když je to debilně moderované a provedené..) a díky tomu 3*, jinak by to byla stěží 1*... ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná slátanina s borcem nakonec, která mi nikdy nenabídla jediný výsledek, zaběhnutý čas nebo počet bodů. Vždy se jen dozvím, kdo si zlomil nohu, kdo spadl na kole, kdo se rozbil někde v autě nebo ve formuli. Zkrátka a dobře není to pořad o sportu ale o sportovních neštěstích. NOVA je shit a tohle je ultra shit. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Vidím to stejně jako duklak2. Hlasatelé, kteří si tak maximálně myslí, že sport je nějaké cizí slovo. Nemají páru o čem mluví. Z extraligy ukáží vždy tak 2-3 góly z jediného zápasu a zbytek přečtou. Snaží se být aktivní a všude posílat své lidi, ale názory nějakých přiblblíků, kteří nedokáží se sportovcem udělat ani pořádný rozhovor nikoho nezajímají. Hlavně, že čtyřikrát ukáží jak se na ZOH 2010 zabil gruzinský sáňkař. Za tohle palec dolů Novo! Plně platí staré známé: "Nova kurví fotbal!" rozšířené na "Nova kurví sportovní zpravodajství!" Jedna hvězda za to, že alespoň občas ukáží něco zajímavého co na ČT nebylo. ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama