Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (259)

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

I am Optimus Prime! ... I am Optimus Prime! ... I am Optimus Prime! Ano Optime, myslím, že to všichni pochopili po prvních 50 tvých představení. První půl hodinu jsem vůbec netušil, co se sakra děje a poslední cca. tři čtvrtě hodina mohla klidně mít tak 20 minut a nikdo by se nezlobil. Jakoby se tam dělo to samé několikrát. Film byl tak nehorázně přehnaně dlouhý, že jsem si nemohl pomoci a musel sem tam koukat na hodinky.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

No emoce tady jedou jak na horské dráze, to rozhodně. Neustále je připomínáno, jak moc na hovno je pro akčního hrdinu stáří. Hned mě napadlo, jak strašně super to Logan měl ve všech předchozích filmech v porovnání s tímto.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Celé mi to naprosto zkazila ta příšerná kamera, kvůli které se vůbec nedalo koukat na akční scénky. Až od druhé poloviny, kdy ty kancelářské krysy přestaly sedět na prdeli, to teprve začala být zábava,

plakát

Mělčiny (2016) 

No to byla blbost. Aby ten film byl dostatečně „cool“, museli tam nacpat trapné smskování a další používání mobilního telefonu. První minimálně půl hodiny se nedělo vůbec nic a myslel jsem, že tam usnu. Je to taková nepovedená analogie Marťana. Ani se nedivím, že více než 5 lidí z té projekce uteklo v průběhu.

plakát

Očista: Volební rok (2016) 

Jak často se stane, že třetí film je nejlepší? Tentokrát se to stalo. Nebyli jsme zaseknutí na jedom místě jako v jedničce a bylo to o něco nabouchanější než dvojka. Dokonce se to i dá místy nazvat hororem, ale jen takovým, co plně spoléhá na lekačky. Tu první jsem rozhodně nečekal.

plakát

Popstar: Vše pro slávu (2016) 

The Lonely Island sleduji již od dob, kdy „I'm on a boat“ byla jejich novinka. Strašně se mi na nich líbí, že celou dobu dělají jen blbiny, ale v kvalitě naprosto rovné populárním skladbám a klipům. Díky tomu dokázali do tohohle filmu dosadit koncerty, které vypadaly tak dobře, že by to v reálu určitě fungovalo. Komedie mi přišla super nejspíš hlavně kvůli mému nadšení k této skupině, jejichž humor mě pokaždé dostane.

plakát

Supergirl (2015) (seriál) 

Tento komentář píšu po shlédnutí 17 epizod. Původně jsem tu měl rozmluvu o chaotickém příběhu, levných efektech a nějakých drobných klišé. K mému překvapení ale tento seriál začínal nabírat na kvalitě. Už nikde nevidím naprosto vehementní fyziku jako v prvním díle. Dialogy už nejsou úplně zbytečné, i když sem se nějaká ta rozmluva o smyslu existence objeví. Shrnuto a podtrženo, seriál Supergirl trpí především nepřívětivým startem a to také mělo za důsledek tolik špatných hodnocení po prvních pár epizodách od lidí, co tomu už dál nedali šanci. Jestli se dostanete tak daleko jak já, možná tomu nějakou tu hvězdu přidáte.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Marvel stále ještě drží žezlo. Problém BvS je ten, že se příliš rychle snaží dotlačit filmové univerzum do fáze Justice League, aby dohnalo Marvelovské týmovky. Pokud divák nečte komiksy, zatím v tomto univerzu ještě neví nic o původu Wonder Woman a velice málo o Batmanovi. Tenhle film toho prostě má na svých ramenou více, než dokázal unést. To je jeden z důvodů, proč vyvolal u diváků tak smíšené pocity. Rád bych ještě porovnal Nolanovu verzi Batmana s touto. Tam, kde se Nolan snaží vyobrazit Batmana jako obyčejného člověka s obyčejnou fyzickou zdatností v obyčejném světě, Snyderův Batman zvedá půltunové činky a padouchy prohazuje zdmi. I když jsem měl Nolanovu trilogii velice rád, i na tuto více komiksovou variantu jsem se velice těšil. Kdyby se Snyder nesnažil diváka „do všeho rychle dostat,“ rozložil si to na nějaký jeden či dva filmy předcházející tomuto, snad by ode mě BvS těch 5 hvězd dostal.

plakát

Daredevil - Season 2 (2016) (série) 

Který film o Punisherovi se povedl nejvíc? Druhá série Daredevila.

plakát

Gotham - Hrst bláta s podlostí (2016) (epizoda) 

Konečně epizoda skoro celá o Brucovi a jeho pátrání po vrahovi svých rodičů. Tahle byla jednoznačně jedna z nejlepších ze série, určitě mezi top 3. Tolik se toho stalo.