Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Geniální. Tak v tomhle případě jsem slzil jako ďas. Roy, Moss a Jen? Jóoooóhhhoo. Tak tohle trio se povedlo. Roy je roztomilej zmatkař, Moss je geniální hláškař (jeho účes je úžasnej :) a Jen, ach Jen (tak takovou šéfku by chtěl asi každý) ta je prostě super hot mega roštěnka (teda až na ty prstíky u nohou, že ;-). Seriál, kde ani jeden díl není slabej? To samo o sobě tohle dílko povyšuje k hvězdným výšinám (troufám si tvrdit, že jen tak něco ho k zemi nesundá), tak honem honem Grahame, čekáme na další díly!!!

Skins

Skins (2007)

Drsní lidé, drsná doba, drsné příběhy. Spousta lží, krutostí, podvádění, dovádění a zrad. But IT´S A WILD WORLD, BABY! Bez příkras a to se mi na tomhle seriálu líbí. Začátek druhé série a musím zvednout hodnocení ze čtyř hvězdiček na pět, tohle je fakt depresivní .... a Effy je cool ;-)

Láska je Láska

Láska je Láska (2004)

Asi nejzajímavější seriál o vztazích co jsem kdy viděl. Ve stylu: milujeme, šukáme, podvádíme, lžeme, hádáme se, rozcházíme, scházíme, nalézáme a ztrácíme ... a to vše v lesbické komunitě. Každý si najde svou oblíbenkyni a s tou prožívá všechny ty zvraty a nestačí kroutit hlavou. Po šesté sérii nezbývá než si povzdechnout: "Budete mi holky chybět, přirostly jste mi k srdci!!!" 5*****

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Wow, wow, wow. Ulalala, totální ujetina, skvělá, vtipná, odlehčená. Howard Wolowitz je můj guru; Sheldon je geniální intouš, Raj toho moc nenamluví, ale jeho smích v jednom díle mě totálně odboural, Penny to je nádherný kus lehce natvrdlý holky ;-) a Leonard? ačkoliv se mi zdá nejslabším článkem v téhle partě, tak právě on jí svým způsobem drží pohromadě. 10/10 Doufám, že i druhá sérka bude takhle nařáchlá. PS: 13. díl a vědomostní soutěž - ach, brečel jsem smíchy!!!