Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Asi jako většina lidí, jsem si při sledování pokládal jednoduchou otázku: "Proč?" Proč zase od začátku? Dobře možná bylo vcelku lepší obsazení, to jo.. Ale na to už je pozdě! V podstatě totožný plot jako ve Spider-manovi z roku 2002 až na pár drobností, se zřetelně horším hlavním záporákem.

plakát

Animovaný život (2006) (TV film) odpad!

Největší moč na světě !! Každý 5ti letý dítě se z tohohle filmu podle mě musí aspoň dvanáctkrát poblejt !!

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Zvyšuji hodnocení na 5 hvězd - NEJDE TO JINAK. Tenhle snímek je vrchol celé téhle bandy okolo Rogena a je vidět jak si to všichni vychutnávaj. Tohle je taková moje osobní perla. Naprosto chápu lidi, kteří můj názor nesdílí, ale já u toho vždy bulim smíchy.

plakát

Avatar (2009) 

Po dlouhý době sem se zase podíval. A musim říct, že to neni vůbec tak špatný jak sem si to pamatoval. Plot mi nějak moc nevyrazil dech, ale i tak je příjemnej. O grafický stránce se moc rozepisovat nemusim, protože se Avatarovi musí nechat že animace postav je fakt perfekt. Je to takovej ten film, na kterej se kouknu rád a hodí se skvěle jako kulisa k jinejm aktivitám.

plakát

Barbar Conan (2011) 

OSTUDA! Nejhorší casting ever! Conana prostě může hrát jedině Arnie. Byl k tomu zrozen! Ale i kdybych přehlédl tohle fatální selhání co se týče hlavního hrdiny, dostal bych se k hlavnímu záporákovi a o tom ani nemam sílu psát. Hrůza, děs. Jediná pozitivní věc na tomhle filmu je, že po shlédnutí je pro mě původní Barbar Conan ještě kultovnější záležitost!

plakát

Barbar Conan (1982) 

Spolu s Pánem Prstenů je to pro mě zatím nejlepší fantasy. Arnold naprosto dokonalej! Žeru ho v každý, každičký scéně filmu. Moje nejoblíbenější scény: Souboje v aréně, Vkrádání se do chrámu Thulsi soudce, finální bitka s pastma a Subotaiem a jako perličku na závěr zmíním skolení velblouda Arnoldovou ožralou pěstí!

plakát

Batman (1989) 

Tohle je ten pravý Batman! Atmosféra Gotham City je prostě taková jaká by měla být. Jack Nicholson jakožto Jack Napier a.k.a. Joker je nejzábavnější zobrazení Batmanova main villiana ever! A i samotnej Bruce Wayne (Michael Keaton) je pro mě asi nejlepší ze všech. Srdeční záležitost!

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Vážně? BATKREDITKA?! Tenhle film je největší omyl v dějinách Batmana. PS: Jako by nestačil Robin, ještě tam museli nasrat tu debilní Batgirl!

plakát

Batman navždy (1995) 

Všichni víme, že největší chybou Batmana byl odjakživa Robin. Scéna s věšením prádla to jenom dosvědšuje! Jinak Jim Carrey jako Riddler je super! Nebejt Robina, gangu fosforeskujících týpků, co řáděj v ulicích (a celkově všech těch svítivejch věcí, kterejch je v tomhle filmu požehnaně) a divnýho přístroje na mazání mozků bylo by to rozhodně na 4 hvězdy.

plakát

Batman se vrací (1992) 

Neexistuje herec, který by se hodil do role Penguina víc než Danny DeVito.Po dlouhý době sem se opět kouknul. Paráda! Přidávám hvězdu!