Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 235)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Srovnám li tento pilto a pilot seriálu Gentlemaní, který jsem viděl těsně před tím. No. Velká bída. Dál nepokračuji, toto americké plytké nic nemá úroveň,,

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Pěkné, odpočinkové. Ritchiemu seriál sluší. Za mě zas tak neopadá v druhé půlce, jak se zde vytýká, samozřejmě, není to jak pilot :) Spíše mě moc neuspokojil záver, tj. poslední dva díly. Proto hvězda dolů, jinak by skoro bylo za plnou...8,5/10

plakát

Nyad (2023) 

Jako vlastně jo, trošku divně seskládané a mohlo být o tu 1/2 hodinu kratší, ale napětí udržuje a je to příjemné vyprávění se špetkou inspirativnosti. Why not.

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Neoslovilo na začátku, příliš zamotané, příliš Japonců, akce nedůvěryhodné, hlavní herec nesympatický, podivné chování osob, Nveím na kolik % z toho předloha a na kolik si zas USAmeni uděali věc pro svém a pro své komerční konzumní potřeby.

plakát

Zóna zájmu (2023) 

Moc dobrá filmařina. Tak malicherné věci, tak intimní pohled, prostě záleží, kolik si toho do sebe pustíte. No a přidává tomu hrozně to kvalitní zpracování. Prostě vše se kloubí ve smutné silné umění.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Snad lehce nadprůměrná krimi..na české poměry. S lidským silným elementem, ale souběžně pár přehnaných a amatérských a nereálných scén. No prostě... stále dost divné a s kolísavými momenty a osobami.

plakát

Slovo pacana (2023) (seriál) 

Ouch, Rusové realistično prostě umí nejlépe. A toto je tak syrově pravé, joj, ani děj nazaostává a vy jste nejenom vtaženi, ale také se těšíte na další epizody. Ano, jsou to jen pěstičky a řešení všeho je "nabombit", ale prostě...toto se povedlo. Gangsterska o dětech z Ruska? Why not... Sic tedy v úplném závěru došel dech, dá se odpustit. Postavy skutečně nejsou černobílé, ale sic jde o totální hovada, máme s nimi jisté sympatie a prožíváme jejich psychické problémy společně.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Asi vskutku není pro mě,jednička nelíbila a toto ještě horší. Jednička ohromila alespoň zpracováním a atmosférou. Zde se hodinu neděje nic, pak zase nic. Opět desítky nelogičnosti ve zpracování. Za mě všem těmto komerčním výlevům a jejím divákům (podobě Hobit) bych doporučil, ušetřete peníze a čas a věnujte se trošku původní předloze. Zde Avatar smíchaný ze Sněhurkou a Ježíšem orestovaný na 101 klasických klišé z našeho amerického Hollywoodu.

plakát

Šťastné údolí (2014) (seriál) 

Pruměr šeď  a natathování a umělé emoce io na film by bylo dost, natož to natahovat vše na sriál. No prostě přeceňované a umělé, dnes 2024 by neuspělo. Škoda.

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Tak nějak nevím, Dahl slušná předloha, příběhy v příběhu. Zpracování zase nadprůměrně a originální, jak jsme od Wese zvyklí. Ale nějak mi chybělo něco navíc, včetně závěreřného vyvrcholení a pointy. Nemastné neslané? Asi tak..