Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 589)

plakát

Holé lebky (1995) 

Celkem nezajímavému filmu nepomohl ani slušný závěr. škoda.

plakát

Hra se smrtí (1995) 

Luxusně obsazené, z počátku zajímavé, ale ve finále vesměs nudné.

plakát

Vražda prvního stupně (1995) 

Bylo by to slabší soudní drama nebýt vynikajícího výkonu Kevina Bacona.Oldman také nebyl špatný, ale rozhodně měl obhájce hrát někdo jiný než nevýrazný Slater.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Takové nemastné neslané. Je to taková kombinace Smrtonosné pasti a Skleněného pekla, která se zrovna moc nepovedla.

plakát

Taxi 5 (2018) 

Jak vytěžit ještě pár drobných ze zvučné série. Pětka je slabší než první tři díly, rozhodně je lepší než čtyřka. Postavy jsou většinou debilní, zvlášť Danielův bratranec.Na druhou stranu Marot je sympatický a vypadá trochu jak Vin Diesel. K tomu jsou honičky pěkně natočené a některé vtipy povedené.

plakát

Mutant (1995) 

Hodně slušně obsazený béčkový horor, který ale ničím zvláštním nezaujme.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Po průserových posledních Star Wars je Solo přesně to, co jsem potřeboval vidět. Stejně jako Rogue One má i Solo super atmosféru původních válek. Ano, je pravda, že je to trochu zbytečný příběh, ale myslím, že skalní fanoušci chtěli vědět, jak se Han dostal ke své lodi a k Chewbaccovi. Navíc, děj je fajn, má to spád a není to debilní. Jen mě zarazil Darth Maul. Vyveďte mě z omylu, ale neměl být náhodou už mrtvý?

plakát

Ostrov hrdlořezů (1995) 

Jediné co na tomhle filmu můžu pozitivně hodnotit, je výprava. Jinak je to fakt děs. Nudné, špatně natočené a se špatnými herci.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Jurský svět se mi moc líbil, ale tohle byl mega pokles. Triky dobré, ale co hulil scénárista, když to psal fakt netuším. Asi nějakou tyranotrávu. První necelá hodina dobrá, ale pak je to fakt blbý.

plakát

V utajení (2017) 

Zpackaný thriller se slušným obsazením a matičkou Prahou. Takovou špionážní míchaninu bez hlavy a paty jsem dlouho neviděl. Kdyby to bylo aspoň zábavný, ale ani to ne.