Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

RoboCop

RoboCop (1987)

Tenhle film je úžastnej. Pro mně je to jeden z nejpamátnějších filmů mého dětství. Nejikoničtější hrdina jakého jsem kdy viděl, chlapácká akce, drama co se týče jeho vzpomínek a nutnosti skrýt svou identitu je jedno z nejlepších co jsem kdy viděl. A proto je to můj nejoblíbenější film.

Jurský park

Jurský park (1993)

Tohle je nejkvalitnější, nejlepší a nejpamátnější film s dinosaury co znám. Dinosauři jsou tak kvalitní že i dnes vypadají dokonale a myslím si že tohle je lepší Spielbergovo dílo než E.T.

Dredd

Dredd (2012)

Takhle se dělá Rkový film. Né že by soudce dredd byl špatný film, ale zatímco tam je Dredd tuctový hrdina tak tady je Dredd cool možná je to tím že ho nehraje Stallone, ale Urban, ale to je fuk. Akce by mohlo být víc ale povedla se, záporačka je skvělá a brutalitou nešetřili. Mínusem je že CGI je tam trochu otravný ( z mého pohledu ) jinak se film povedl.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Tenhle film je absurdní, přehnaný a je to totalní bomba. Akce je cool, postavy jsou skvělé, příběh je zajímavej a dramatickej. Supr akčn'ák

Hvězdná pěchota

Hvězdná pěchota (1997)

Skvělý film, Casper je sympatický, jsou tam veliké masakry a má další pokračování. Co víc chtít? No dobře samotný film má pár mínusu a věcí co nedávají smysl ( jako ty bezbranné, velké lodě které furt posílají doprostřed nepřátelské palby ), ale akce a vizuál s efekty se mi moc líbí a ty zprávy jsou chvilkami zábavné.

96 hodin

96 hodin (2008)

Super skvělý film, takový rodinný thriller s peckovou akcí a skvělou hudbou. Vřele doporučuji.

Godzilla VS Destoroyah

Godzilla VS Destoroyah (1995)

Skvělý díl, jsem tak dojat, až mi z toho trochu slzí oči. Příběh je dramatickej a zajímavej atmosféra a efekty skvělé a některé emoční chvilky byly silné ( když zemřela malá Godzilla tak mi slzelo z očí ). Sice akce není tak dobrá jako v jiných dílech, ale to mě nějak nezajímalo když mě příběh tohohle filmu pohltil. Jsem moc rád že jsem si ho pustil.

Matrix

Matrix (1999)

Nejlepší trilogie všech dob, co k tomu říct? Film má nejoriginálnější děj, skvělou akci a Keanu má nejlepší roli co jsem kdy viděl ( zatím ). A pokračování jsou fakt skvělá i když u prvního dílu mám pocit že je víc od srdce mám tam prostě lepší pocit než u pokračování jinak jsou ty díly skvělé, fakt skvělé.

Titanic

Titanic (1997)

Tenhle film je úžastný, proč? Krásná hudba, slušné efekty, skělá atmosféra a slušný doják. Ale vážně když tam byly sťastné chvíle byl jsem šťastný a když tam byly smutné chvíle tak jsem byl opravdu smutný. Cameron to s filmy opravdu umí.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Bravo, nejlepší díl ze série. Skvělá akce, efekty, herecké výkony a NEJEPIČTĚJŠÍ souboj všech dob. Ten kdo říká že tenhle film je špatný tak si zaslouží smrt, protože tenhle film je EPIC.