Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Deníček (32)

Cheap Thrills

CSFD: http://www.csfd.cz/film/336900-cheap-thrills/

Hodnocení:  7/10

 

Nenáročný film o muži co právě dostane padáka v práci a navíc mu s rodinkou hrozí vystěhování. Zajde si tedy na skleničku a náhodou narazí na starého známého. Po pár drincích se seznámí se zábavným a očividně movitým párečkem. Nabídka, kdo dřív vypije drink za 50 babek je však pouze začátek. Je to taková hra, co všechno jste schopni udělat pro peníze :) Žádné homosexuální scénky zde ale nehledejte :) Obsazení herců se povedlo na výbornou a film příjemně graduje bez jakéhokoliv hluchého místa. Finále je napínavé do poslední vteřinky a nezbývá než doporučit :) Velké plus si zaslouží hlavní postava, ta vypadá přesně jak M. Douglas ve Volném pádu. A scéna s malíčkem je kapitola sama o sobě :)))

Cheap Thrills

V bolestech

CSFD: http://www.csfd.cz/film/351411-v-bolestech/

Hodnocení:  6/10

 

Příběh mladíka co má uzel v mozku, respektive uzel cév. Ztráty vědomí nejsou u něho ničím výjimečným. Vydá se tedy z kamarádem na cestu kolem světa ať z toho nemá těžkou hlavu :) Jenže postupem času se s ním dějí čímdál podivnější věci. Hlavní pointu se dozvíte ani ne v polovině filmu a díky tomu se film může rozjet na plné obrátky. Film je točený z vlastního pohledu více kamerami a při akcích a honičkách vám přijde, že koukáte na nějakou videohru :) Rozhodně stojí za shlédnutí, ale po druhé bych ho vidět nemusel :)

V bolestech

Tai Hong Tai Hien

CSFD: http://www.csfd.cz/film/372184-tai-hong-tai-hien/

Hodnocení:  5/10

 

Film obsahuje 4 duchařské minipříběhy rozdílné kvality, ale díky krátké stopáži je lehce strávíte, možná kromě toho posledního, ten se fakt blbě kouše :) Nejvíce mě zaujal příběh číslo 2 a 3.

Druhý příběh pojednává o mladých návštěvnících bordelu. Kluci pokukují a pokukují až se najednou vše zvrtne v nefalšovanou hororovou parodii alá Dead Snow, více slov netřeba :)

Třetí je o vraždě milenky v liduprázdém hotelu. Mladíček s kytárou se nechvíli poté ubytuje v témže hotelu a co by mu ani babička nepřála, začne ho celkem dost intenzivně obtěžovat duch zmíněné milenky. Hezky temné a finále, které opravdu nebudete čekat :)

Tai Hong Tai Hien

Honeymoon

CSFD: http://www.csfd.cz/film/365137-honeymoon/

Hodnocení:  8/10

 

Novomanželský pár se vydává na rodinnou chatu v lesích poblíž jezera na líbánky. V okolí jezera je též spousta chat, tudíž pocit bezpečí na vysoké úrovni :) V první polovině filmu si téměř dokonalý páreček užívá vzájemné lásky plnými doušky.

Vše je tak krásné až se musí zákonitě něco pokazit. Jednou v noci se novomanželka vytratí z chaty a po hodně znepokojivém hledání je nalezena manželem v lese úplně nahá. Od této chvíle je film čímdál více tajemný, vlastně až do úplného konce nebude vůbec nic jasné :) Napínáček až do konce, dokonalé herecké výkony, atmosféra, celkově nádherná podívaná.  

Honeymoon

The Babadook

CSFD: http://www.csfd.cz/film/358596-babadook-the/

Hodnocení:  8/10

 

Ovdovělá matka a standartně zlobivé dítko jsou ústřední postavy toho temného až lehce depresivního hororu z Austrálie.

Jednoho dne si synáček vybere knihu Mister Babadook a chce, aby mu jí maminka přečetla. S přibývajícími stránkami roste i brutalita obrázku v knize zobrazených a maminka knihu raději před synem schová. Jenže hošík o tajemné postavě pořád blábolí až to vypadá, že tímto ho zve k sobě domů...

Film nevyniká ani brutalitou ani množstvím krve, ale jeho děsivá atmosféra Vás jen tak nenechá vydechnout. Perfektní jsou i výkonu obou herců, obzvláště psychický stav se na mamince hodně podepisuje :)

The Babadook

The Device

CSFD:  http://www.csfd.cz/film/389107-device-the/

Hodnocení:  5/10

 

Celkem dost upovídaný film o nalezeném záhadném předmětu. Jehož mimozemští majitelé se pro něj vrátí a nejen pro něj :)

Celý film se točí kolem 3 postav a jejich neustálé dialogy naštěstí nenudí a film je díky nim pořád napínavý.

The Device

Dead Snow: Rudý vs Mrtvý

CSFD:  http://www.csfd.cz/film/358014-dead-snow-rudy-vs-mrtvy/

Hodnocení:  8/10

 

Pokračování příběhu o oživlých nazi zombies. Jediný přeživší se snaží najít pomoc, ale hlavně si zachránit krk, jelikož mu náckové stále nechtějí dát pokoj.

Neskutečná jatka u kterých jsem nevěřícně kroutil hlavou, jak tohle může někoho napadnou :) Film exceluje i v maskách, ty jsou dokonalé ! Jinak mi v hlavě nejvíce utkvělo přečerpávání nafty z autobusu do tanku pomocí lidského střeva :) Sex se zombicí už byl ale extrém :) 

Dead Snow: Rudý vs Mrtvý

Nemrtví ( Mutants )

CSFD:  http://www.csfd.cz/film/254522-nemrtvi/

Hodnocení:  2/10

 

Jediná + : hlavní hrdinka je na pár záběrech hoodně podobná Ellen Ripley :)

                   začátek filmu navnadil

Jinak ale je film typickým zástupcem kategorie C. Kamera při akčních pasážích skáče jako by jí držel klokan s epileptickým záchvatem a konec se zamilovaným mutantem tomu všemu narazil korunu !

Nemrtví ( Mutants )

Mother's Day

CSFD:  http://www.csfd.cz/film/264158-mother-s-day/?type=1

Hodnocení:  7/10

 

Stěhujeme se do nového tak jsme pozvali známé ať to s námi oslaví. Koho jsme ale nepozvali jsou bývalí majitelé. Ti se také dostaví a rozhodně ne zrovna s přátelskou náladou. Takže kdo si bude moc vyskakovat dostane kulečníkovýma koulema před držku. Jasný ? Jak komu, takže je rozhodne na co koukat :)

Mother's Day

Shutter

CSFD: http://www.csfd.cz/film/197195-shutter/

Hodnoceni:  9/10

 

Thajská duchařina, pro mě jedna z nejlepších co jsem kdy viděl. Hlavně díky neskutečné atmosféře. Doporučuji !

Shutter

Housebound

CSFD: http://www.csfd.cz/film/380818-housebound/

Hodnocení:  6/10

 

Mladá slečna po nepodařené vykrádačce bankomatu dostává trest domácího vězení. Nadšená z toho není, doma delší dobu nežije a matku má za blázna, protože ta si myslí, že s nimi v domě žije duch. Film se více jak polovinu fimu tváří vážně, tak čekáte kdy přituhne. Jenže z filmu se najednou stává parodie na horror, vše je tak přehnané až se musíte smát. Na zahnání nudy výborné.   P.S.   Struhadlo je nápad století  :)))

Housebound

The Collection

CSFD: http://www.csfd.cz/film/300006-collection-the/

Hdonocení:  6/10

 

Pan Sběratel, potřebuje větší sbírku, tudíž se nespokojí s jedním domem jako minule, ale chystá se naklást své pasti do mnohem větších prostor. Bohužel v tomto případě neplatí, čí větší, tím lepší. Na shlednutí dobré, ale jinak se Vám film do paměti moc nezapíše. Co se mě ale do paměti zapsalo, byla "kombajnová scéna" :)

The Collection

The Collector

CSFD: http://www.csfd.cz/film/251933-collector-the/

Hodnocení:  8/10

 

Film o tom, že ne každý zloděj má v plánu Vám vybílit dům. Film je o muži co Vám naopak do domu ještě něco přinese, sice nic cenného, ale zato pěkně chladivého :) Není to žádná zlodějská romantika, ale krutá jatka, díky kterým si Vaše večeře řekne o procházku po záchodové míse :)

The Collector

Chata v horách / The Cabin in the Woods

CSFD: http://www.csfd.cz/film/253346-chata-v-horach/

Hodnocení:  9/10

 

Už od prvních minut je jasné, že tohle nebude jen tupá kopie Evil Dead. Inspirace jen v podobě osamocené chaty, jinak je Chata originální počin u kterého se zasmějete a nuda si Vás nenajde :)

Chata v horách / The Cabin in the Woods

The Children

CSFD: http://www.csfd.cz/film/249235-deti/

Hodnocení:  9/10

 

A co děti, mají si kde hrát ? :)Tento fim je spíše taková prevence předtím než si budete chtít pořídit děti. Začíná to jak krásná zimní idylka, ale brzy zjistíte že bílého sněhu je už okolo domu poskrovnu. Vynalézavost děcek nezná mezí.

The Children

Evidence

CSFD: http://www.csfd.cz/film/287023-evidence/

Hodnocení:  7/10

 

Kameru do ruky a jede se kempovat do přírody. Nezapomeňte si s sebou vzít čisté spodní prádlo a připravte se na něco co jste nikdy neviděli. Husí kůže během sledování zaručena :)

Evidence

Behind The Mask: The Rise of Leslie Vernon

CSFD: http://www.csfd.cz/film/224082-behind-the-mask-the-rise-of-leslie-vernon/

Hodnocení:  7/10

 

Tak trochu reality show. V níž sleduje příběh muže, který mám za vzor Freddyho Kruegera, Michaela Myerse a podobné. Chystá se na podobná zvěrstva jako jeho idolové a nenasytná novinářka chces vše zdokumentovat. Chuděra netuší, že to je největší chyba jejího života. Naprosto originální film, který by jste neměli minout :)

Behind The Mask: The Rise of Leslie Vernon

13 Eerie

CSFD: http://www.csfd.cz/film/321770-13-eerie/?type=1

Hodnocení:  7/10

 

Z poslední doby hodně povedený zombie horror. Studentíci provádějí praktickou zkoušku na ostrově na předpřipravených mrtvolách jenže materiál ke zkoumání není tak úplně tuhý a pomalu dostává hlad. Zní to jak klasické Céčko, ale opak je pravdou. Zombie jsou hezky ztvárněné a vše je jaksi takové hodně reálně nechutné. Fanoušci žánru by toto neměli nechat ujít.

13 Eerie

Coherence

CSFD: http://www.csfd.cz/film/351648-coherence/

Hodnoceni:  9/10

 

8 lidí, jedna společná domácí akcička, nějaké drogy, alkohol a zrovna prolétající kometa. Po pár minutách se začínají dít divné věci a Vy nevíte, zda-li si s Vámi někdo nehraje, či je to těmi drogami nebo dokonce tou kometou. Tušíte, ale doměnky se bortí jak domeček z karet a divák je stále nejistý. A v tom je síla Coherence. A poslední vteřinky filmu...WTF ? Samozřejmě pozitivní WTF :)

Coherence

Uvnitř

CSFD: http://www.csfd.cz/film/226540-uvnitr/

Hodnoceni:  8/10

 

Nepouštějte nikoho neznámého v noci do domu, mohlo by se klidně stát, že se Vám ztratí nůžky. Sice je pak najdete, ale to už Vám budou k ... ! Dámská jízda, která rozhodně stojí za shlédnutí. Slabší povahy ať si radši pustí něco jinčího :)

Uvnitř