Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (373)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Za ten konec bych dala nejraději o jednu hvězdu míň. Nejsem si jistá, jestli to trochu nepřehnali... Jinak samozřejmě skvělý zážitek.

plakát

Sexy párty (2002) 

No i Ryan musel nějak začít :-D

plakát

Legendary (2010) 

Naprosto děsný herecký výkony, jak hlavního hrdiny, tak jeho přítelkyně a mámy.... Dialogy mi připadaly na úrovni proslulého nejhoršího filmu všech dob The Room. Možná bych skončila na třech hvězdách, ale ten konec byl naprosto vymaštěnej. Ano, nejspíš tak skutečný přípěh dopadl, ale určitě ne tímhle přeslazeným způsobem. Jediný, na co se dalo dívat byl velký namakaný brácha Mike.

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

Úplně snadno se tento film mohl stát nadhodnocenou nudnou fraškou. Např. jako Atomic blonde. Ale tenhle film měl skvělý spád a hlavně byl srozumitelný. Což není u takového tématu tak jednoduchý. Nehledě na to, že to bylo celkem zamotaný. Ale vypravečská forma nás z toho snadno vymotala. Navíc ocenňuji komický nádech. Tady se opravdu ten humor hodil a Cruisovi sedne, což jsem poznala už v Na hraně zítřka. Po dlouhé době nový film, ze kterého jsem nadšená a který bez jakýchkoliv výčitek mohu doporučit dál.

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Děsně nezáživné a tuctové vyšetřování lesbické agenty. Nebylo tam nic, co by mě nějak zaujalo.

plakát

Love and Dance (2009) 

Na Poláky to šlo, ale občas to bylo až trapný. Milostná zápletka nesmyslná. Ona dělala, jako by s tím svým snoubencem (pardon ženichem) měla 4 děti a hypotéku, nechápu co měla za problém. To si radši vezme někoho, koho ve skutečnosti nechce. A ten konec byl teda úplně děsnej. Kdyby ten její seladon nepřijel, tak se v tom obilí na těch 5 metrech čtverečních prochází dokud nenapadne sníh.

plakát

Cyberbully (2015) (TV film) 

Strašně krátký.... a nejvíc mě dokáže vytočit, když to je neukončený.

plakát

Chatrč (2017) 

Ježišimarja....Doporučení pro ateisty, nedívejte se na to, prd vám to dá...

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Stejně jako u Strážců galaxie, i tady mě víc bavil druhý díl. Tohle byla naprostá pecka. Tekly potoky slz ze smíchu, skvělé hlášky, skvělá akce. Elton John velmi překvapil. Čekala jsem od něj štěk a nakonec předvedl skvělý herecký výkon. Malinko mě překvapil, že do toho šel, ale očividně mu nechybí smysl pro humor. V tomhle případě mě nepohoršila ani nabídka Eltona na vchod zezadu... Nedá mi to a musím ještě vyzdvihnout super taneček Tatuma v modrém neoprenu a motýlí halucinace Colina.

plakát

Úplné zatmění (1995) 

Poezie rozhodně nepatří mezi mé koníčky a proto jsem k hlavním postavám necítila ani nejmenší obdiv. Naopak mi byli silně nesympatické a v podstatě mi bylo úplně jedno, co se s nimi stane. Jediné, co na tomhle filmu obdivuji je herecký výkon Leonarda. Tak nízký věk a taková role. Klobouk dolů.